Ödüllü Oyuncu Vildan Atasever Hangi Diziyle Anlaştı?

Ödüllü Oyuncu Vildan Atasever Hangi Diziyle Anlaştı?
TRT 1 için hazırlıkları süren ve ARC Film tarafından Güney Kore menşeli Dr. Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru’na Vildan Atasever dahil oldu.

Dizi ve sinema sektörü bugünlerde inanılmaz hızlı bir dönem yaşıyor. Pek çok yapımın erken final yaparak ekranlara veda etmesinin ardından sektörde yeni yapımlar için hareketli ve hızlı günler başladı. Hemen her büyük yapım şirketi orijinal içerik ya da uyarlama bir dizi için hazırlıklara başladı ve sete çıktı ya da çıkmaya hazırlanıyor. TRT 1 ekranları içinde yapım şirketleri yeni projelere hayat vermek için hazırlıklarını hızlandırdı. Üs yapım tarafından hazırlıkları süren Kara Tahta’ya ek olarak ARC Yapım tarafından da uyarlama bir dizi olan Kasaba Doktoru’nun hazırlıkları sürdürülüyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken şu ana kadar dizinin kadrosuna dahil olan oyuncular göz dolduruyor. Bir kasabada doktorluk yapan kişilerin hayatını anlatacak dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Altın Portakal ödüllü genç ve güzel oyuncu Vildan Atasever dahil oldu.

Başhemşire Mine (Viltan Atasever)

ARC Film tarafından yabancı bir dizi olan Dr. Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak. TRT 1 için hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna şu ana kadar Ozan Akbaba, Deniz can Aktaş, Hazal Subaşı dahil olmuştu. Dizinin cast çalışmasını sürdüren ARC Film son olarak Kasaba Doktoru’nun kadrosuna başarılı ve güzel oyuncu Altın Portakal ödülü sahibi Vildan Atasever’i dahil etti. Güzel oyuncunun dizide Başhemşire Mine karakterine hayat vereceği öğrenildi. Halen hazırlıkları süren dizinin yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün otururken diziyi İlker aslan ve Barış Erdoğan kaleme alıyor. Mart ayının ilk haftasında sete çıkması beklenen uyarlama dizi Kasaba Doktoru’nun çok yakında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşması bekleniyor.

Dr. Romantic’ten Uyarlandı

TRT 1 ekranlarında seyircinin beğenisine sunulacak yeni dizi Kasaba Doktoru Kore yapımı Dr. Romantic adlı bir diziden Türkiye’ye uyarlanıyor. Bir grup vefalı ve iyi niyetli doktorun acil serviste yaşadıklarını anlatan ve hastalarla doktorların hikayesine odaklanan Dr. Romantic yayınlandığı dönemde Kore’de oldukça iyi bir geri dönüş aldı. Dizinin bu başarısının ardından pek çok ülkede yapımcılar diziyi uyarlamaya başladı. ARC Film tarafından Türkiye’ye uyarlanacak dizi TRT 1 ekranlarında Kasaba Doktoru adıyla ekrana gelecek.

25-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar