Şahane Hayatım dizisine yeni oyuncu

Şahane Hayatım dizisine yeni oyuncu
Fox Tv ekranlarında yeni başlayan ve bu akşam 3. Bölümüyle ekrana gelen Şahane Hayatım dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Bu sezon yeni başlayan diziler arasında yer alan ve aldığı reytinglerle kanalının en başarılı yapımları arasında gösterilen Şahane Hayatım dizisi çarşamba akşamları ekran yolculuğuna devam ediyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanan sezonun yeni dizisi Şahane Hayatım Onur Tuna ve Hilal Altınbilek gibi iki ünlü ismin başrolüyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alırken dizinin birbirinden ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Dizinin yayınlanan yeni bölümüne Olay Yeri İnceleme Amiri Nazım karakteri olarak başarılı oyuncu Emirhan Ergen dahil oldu. Dizinin hikayesine katılan Nazım karakterinin dizinin ana karakteri Mesut Komiser ile birlikte çalışacak ve Şebnem tarafından işlenen cinayetin sırrını çözmeye çalışacak.

Şahane Hayatım oyuncuları kimler?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan yeni dizi Şahane Hayatım üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. Kanalın büyük önem verdiği dizinin başrolünde Onur Tuna ve Hilal Altınbilek yer alırken dizinin kadrosunda ayrıca birbirinden ünlü isimler yer almaktadır. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Yiğit Özşener, Serkan keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Zeynep Yüce, Timur Acar, Elif Kurtaran, Seda Akman ve Taner Rumeli gibi isimler yer alıyor. Dizinin hikayesine göre ayrıca kadroya yeni isimler de dahil oluyor.

Şahane Hayatım 3. Bölüm

Ay Yapım imzalı Şahane Hayatım Çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin Çarşamba akşamı yayınlanan 3. Ve son bölümünde Mesut Komiser Şebnem’in peşini bırakmamaktadır. Mesut Komiser Şebnem’in geçmişini araştırmaya başlarken onun geçmişinde kimlerle birlikte olduğunu araştırmaya başlamıştır. Şebnem ise tüm dertleri ve sorunlarının yanında bir de Mesut Komiser ile uğraşmak ve ondan kurtulmak için çabalamaktadır. Ancak bu o kadar kolay olmayacak ve Mesut Komiser her an Şebnem’e daha da yaklaşacak ve bu pırıltılı hayatın ardındaki gerçekleri bulmaya adıma adım yaklaşacaktır. Meriç Acemi tarafından kaleme alınan ve çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı Şahane Hayatım dram türünde ele alınıyor ve Çarşamba akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor.

15-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar