Melike Öcalan Geri Dönüyor

Melike Öcalan Geri Dönüyor
Ekranlara bir dönem damga vuran Sabah Şekeri programının sunucusu ve oyuncu Melike Öcalan beş yıl önce ayrılığı İstanbul ve ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Magazin basını ve sosyal medyada yer alan bir habere göre bir zamanların önemli isimlerinden olan sabah kuşağı programlarının ünlü sunucu Melike Öcalan yerleşmeye karar verdiği Bodrum’dan yeniden İstanbul’a ve hatta ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sunuculuk ve dizi oyunculuğundaki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü isim beş yıl önce ekranlara veda ederek Bodrum’a yerleşmiş ve burada bir hayat sürmeye başlamıştı. Ünlü isim aradan geçen beş yılın ardından televizyonlar için ürettiği yeni projeler ve hazırlamak istediği kitabıyla geri dönmeye hazırım dedi. Ünlü ismin ayrıca televizyon ekranlarını da özlediği ve yeniden projelerde yer alabileceğini çevresine söylediği öğrenildi.

Beş Yıl Önce Veda Etmişti

Sabah kuşağı programlarından olan Sabah Şekeri’nin sunucusu ve birçok dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isim Melike Öcalan bundan beş yıl önce ekranlara ve kariyerine veda ederek İstanbul’dan taşınmış ve Bodrum’a yerleşmeye karar vermişti. Bodrum’da annesi ve kardeşinin yanına yerleşen ünlü isim uzun süre burada yaşadı. Özellikle pandemi döneminde televizyon kanalları için yeni projeler hazırlayan Öcalan ayrıca yazmayı planladığı kitabın da taslaklarını hazırladı. Aradan geçen beş yılın ardından televizyonu ve mesleğini özleyen Melike Öcalan’ın geri dönmek istediği öğrenildi. Ünlü ismin “ekranları çok özledim” ifadelerini kullanarak dönmeye hazır olduğunun mesajını verdiği öğrenildi.

Bodrum’da Yeni Dostluklar Kurdu

İstanbul’dan uzaklaştıktan sonra Bodrum Bardakçı Koyunda annesi ve kardeşiyle yaşamaya başlayan ünlü sunucu ve oyuncu Melike Öcalan beş yıl içinde burada önemli dostluklar kurdu. Ünlü sunucu Melike Öcalan yine Bodrum’da tatil yapan eski dostu İzel ile iyi bir ikili olurken günlerinin çoğunu birlikte beraber geçirmeye başladılar. Melike Öcalan yaptığı açıklamada “meğer ne kadar hasretmişiz aynı sektörden fikir alışverişi yapabileceğimiz dostluklara. 2021 yazı bize bir birine çok faydalı bir dostluğun anahtarını hediye etti” ifadelerini kullanmıştı. 19 Kasım1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melike Öcalan televizyon ekranlarında pek çok projede sunuculuk ve dizilerde pek çok yapımda değişik rollerde yer aldı. Henüz 12 yaşındayken kamera karşısına geçen Melike Öcalan Türkiye’nin en genç sunucusu unvanını almıştı.

27-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar