Melisa Aslı Pamuk yardım çağrısında bulundu

Melisa Aslı Pamuk yardım çağrısında bulundu
Melisa Aslı Pamuk; ”Anneannem yürüyemiyor hasta…Teyzem ile birlikte binada mahsur kaldılar. Apartman ne durumda bilmiyoruz, bölgede yardımcı olabilecekler var mı?" dedi

Merkez üssü Kahramanmaraş – Pazarcık olmak üzere onlarca ilimizde ve Suriye’de de etkili olan 7,4 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre 284 vatandaşımız hayatını kaybetti.  Suriye’de de 100’ün üzerinde insanın hayatını kaybettiği gelen bilgiler arasında.Sayının çoğalmasından korkuluyor.

Melisa Aslı Pamuk yardım çağrısında bulundu

Sosyal medya üzerinden kendisi ve yakınları için yardım çağrıları peşpeşe geldi.  Bunlardan birisi de ilk bölümü 5 Şubat Pazar günü Fox TV’de izleyicileriyle buluşan EGO dizisi oyuncularından Melisa Aslı Pamuk’un paylaşımıydı. Pamuk paylaşımında; ”Anneannem yürüyemiyor hasta…Teyzem ile birlikte binada mahsur kaldılar. Apartman ne durumda bilmiyoruz, bölgede yardımcı olabilecekler var mı? 75. Yıl Bulvarı no . 10 apt 4’ü kat Antakya” diyerek yardım çağrısında bulundu.

Volkan Demirel’in eşi de yakınlarından haber alamıyor

Aynı şekilde Fenerbahçe ve milli takımın unutulmaz kalecilerinden, halen Hatayspor Teknik Direktörlüğünü yapan Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel de sosyal medyadan yakınlarına ulaşamadıklarını bekirterek yardım çağrısında bulundu.  Instagram hesabından art arda paylaşımlar yaparak yakınlarından haber alamadıklarını belirten Demirel ;” Haytay Rönesans rezidans ile ilgisi bilgisi olan var mı? dedi. Ardından da “ Farklı Yaşam Rende Sitesi yakınlarımıza ulaşamıyoruz. Bilen var mı? Lütfen sadece bilgisi olanlar mesaj atsın! Biz iyiyiz. Lütfen sadece bilgisi olanlar. “ şeklinde yardım çağrısını yineledi.

Haluk Levent ve Ahbap Derneği depremzedeler için bölgede

Ahbap Derneği kurucusu sanatçı Haluk Levent deprem mağdurlarına da duyarsız kalmadı. Sosyal medya hesabından kendisine ulaşan bir kadın vatandaşımızın yardım mesajını paylaşarak”Şarjını muhafaza et. Ahbap Hatay yolda” şeklinde cevap verdi. Bizzat deprem bölgesine gideceğini belirten Haluk Levent takipçilerini de kontrollü yardım göndermeleri hususunda uyardı. Haluk Levent “ Tüm şehirler deprem bölgesine geri desteğe çağrıldı.  Ayrıca ahbap arama kurtarma yola koyuldu.  Ben de başkanları olarak bölgeye gidiyorum. Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden “şu kadar kamyonyollayalım, şuraya şunu yollayalım” gibi tweetler gördüm. Yapmayın, etmeyin, çalışmalar felç oluyor sonra.” diyerek Ahbap Derneği üyelerini tekrar kontrollü yardım konusunda ikaz etti.

Biz de Canlı TV ailesi olarak depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. 

06-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar