Alparslan Büyük Selçuklu 45. Bölüm izle!

Alparslan Büyük Selçuklu 45. Bölüm izle!
Altuncan’ın ölüm haberini alan Tuğrul yıkılır Tahtı Süleyman’a bırakır. Gözler Alparslan’a çevrilir. Veliaht ilan edilen Süleyman’a biat edecek mi?

Türklere yurt olarak Anadolu’yu açan Alparslan’ın Selçuklu Devletini kurmasını anlatan Alparslan: Büyük Selçuklu 45. Bölümü 6 Şubat Pazartesi izleyicisiyle buluşuyor. Barış Arduç, Kayra Zabcı, Öykü Gürman, Serhat Tutumluer ve Uygar Özçelik’in başrollerini paylaştığı TRT 1 yapımı Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümde Leon yanında getirdiği mancınıkla Surmari Han’a attığı neftle ortalığı savaş alanına çevirir. Gevher, Erbasgan, Kutalmış, Rasul Tegin ve birçok alpın bulunduğu handa kızılca kıyamet kopuyor. Alparslan’ın çaresizce izlediği han baskınından içerdekiler sağ salim kurtulabilecek mi? Alparslan kararsız kalır, Leon’a mı saldırsın, hana yardıma mı gitsin? Altuncan’ın ölüm haberini alan Tuğrul, tahtı geçici olarak Süleyman’a bırakıyor. Alparslan ve Kutalmış’ın biat edip etmeyeceğinin belli olacağı Alparslan Büyük Selçuklu 45. Yeni bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Alparslan Büyük Selçuklu 45. Bölüm izle!

Yapımcılığını Akli Film'in üstlendiği tarihi dönem dizisi Alpaslan Büyük Selçuklu 45. Yeni bölümü 6 Şubat Pazartesi akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Barış Arduç, Öykü Gürman, Serhat Tutumluer, Barış Yağcı, Kayra Zabcı ve Mehmet Özgür’ün başrolleri paylaştığı Alparslan Büyük Selçuklu 3. Sezonunda da ilgiyle izleniyor. Sedat İnci’nin yönettiği Alparslan Büyük Selçuklu 45. Son bölümde Leon yanında getirdiği mancınıkla Surmari Han’ına saldırır. Atılan neft ile ortalık karışır. Müdahale etmekte geç kalan Alparslan yükselen alevler karşısında çaresiz kalır. Gevher, Erbasgan, Kutalmış, Rasul Tegin ve birçok alp da hanın içerisinde saldırıya uğramıştır. Yapılan mancınık atışını çaresizce izleyen Alparslan terettüt yaşar. Gevher, Erbasgan, Kutalmış veya Rasul Tegin’e yardıma mı gitsin yoksa alçakça saldırıyı yapan Leon’a karşı saldırıya mı geçsin?

Tahta Süleyman geçiyor

Bu arada Altuncan’ın ölüm haberini alan Tuğrul hayatının şokunu yaşar. Tahtın sorumluluğun daha fazla taşıyamayacağını düşünerek tahtı geçici olarak Süleyman’a bırakır. Alparslan ve Kutalmış hızlıca saraya dönse de geç kalmışlardır. Gözler Alparslan’a çevrilir. Veliaht ilan edilen Süleyman’a biat edecek mi? O sırada Alexander’ın ölümü ve Leon’un gelişiyle işleri sarpa saran Grigor, Selçuklu ile yapmak istediği iş birliğinden vazgeçmek zorunda kalır. Teselli olarak Flora’yı ikna edem Grigor, kızını Süleyman ile evlendirir. Selçuklu mülkü üzerindeki emellerini gerçekleştirmeye çalışan Grigor’un son planının yer aldığı Alpaslan Büyük Selçuklu 43. Yeni bölüm 6 Şubat 2023 Pazartesi akşamı saat 20.00‘de TRT1 ekranlarında.  Keyifli seyirler.

06-02-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar