Meltem Miraloğlu'nun Son Paylaşımı Bu da Ne Dedirtti!

Meltem Miraloğlu'nun Son Paylaşımı Bu da Ne Dedirtti!
Amerika'da yaşayan oyuncu Meltem Miraloğlu, bir haftalık görünmezlikten sonra yeniden ortaya çıktı. Oyuncu son paylaşımıyla bir anda gündeme oturdu. İşte detaylar!

Hayat Devam Ediyor adlı dizi ile bir anda tüm Türkiye'nin gündemine gelen ve herkes tarafından sevilen, bir dönem Küçük gelin olarak da anılan başarılı oyuncu Meltem Miraloğlu geçtiğimiz aylarda Amerika'da 80 yaşındaki bir Amerikalı ile yaptığı evlilikle gündeme gelmiş ve hayranlarını oldukça şaşırtmıştı. Amerikada yaşamına devam eden oyuncu geçtiğimiz günlerde 80 yaşındaki eşine Chicago'daki teyzeme gidiyorum diyerek evden ayrılmış ancak kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Sevenlerini korkutan oyuncu evliliği ile gündeme gelen mutsuz bir evlilik yaptı dedikoduları üzerine ise sosyal medya hesabından eşine "beni seviyor musun" diye sormuş ve onun "kesinlikle" cevabını yayınlamış ve mutlu olduğunu anlatmaya çalışmıştı. Kendisinden haber alınamayan Meltem Miraloğlu'nun Chicago'da bir teyzesinin olmadığı da ortaya çıkmıştı. 80 yaşındaki eşi ve evinden ayrılmadan önce ise Meltem Miraloğlu'na eşinin bir evlilik sözleşmesi imzalatığı iddiaları gündeme gelmiş, eşinin havalimanına seni ben bırakayım teklifini ise güzel oyuncunun geri çevirdiği ve evden taksiyle ayrıldığı iddia edilmişti. Bir haftalık bir aradan sonra başarılı oyuncu Meltem Miraloğlu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar!

Meltem Miraloğlu Ortaya Çıktı!

Amerika'da yaşayan ve 80 yaşındaki Amerikalı biriyle evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu bir hafta önce evinden teyzeme gidiyorum diyerek ayrılmış ve o günden beri kendisinden haber alınamamıştı. Eşiyle mutsuz bir evililik yaptığı iddiaları ile gündemden düşmeyen ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken Meltem Miraloğlu'ndan haber alınamaması üzerine hayranları oyuncunun akıbetinden endişe eder olmuştu. Bir haftadır ortalarda görünmeyen ve sosyal medya hesabını da kullanmayan oyuncu geçtiğimiz günlerde yeniden bir paylaşımda bulunarak bir nebze de osun hayranlarının yüreğine su serpti. Ancak oyuncunun paylaşımı olay oldu.

Meltem Miraloğlu'nun Paylaşımı Olay Oldu!

Amerika'da yaşayan oyuncu Meltem Miraloğlu bir haftadır ortalarda yoktu. Bu durumum hayranlarını meraklandırdığı bir anda oyuncudan yeni bir paylaşım geldi. Sosyalmedya hesabından bir paylaşımda bulunan oyuncu yaptığı paylaşımla başka sorulara sebep oldu. Oyuncunun paylaştığı karikatürde cehennemde olan iki kişi resmediliyor. Oyuncunun paylaştığı karikatür için sevenleri, "Meltem Miraloğlu Amerika'da cehennem hayatı yaşıyor" iddialarını dile getirmeye başladılar. Bakalım gelecek günler Meltem Miraloğlu için neler getirecek? 

01-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar