Menajerimi Ara 3. Bölüm İzle!

Menajerimi Ara 3. Bölüm İzle!
Menajerimi Ara 3. Bölüm İzle; 8 Eylül Salı 3. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 3. Bölüm İzle; Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu ve Fatih Artman’ın başrolünde yer aldığı Menajerimi Ara 3. Bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Henüz yeni yayınlanmaya başlayan ve sezonun flaş yapımlarından biri olması beklenen ve yayınlandığı ilk iki bölümde yükselerek yayınını devam ettiren Menajerimi Ara bu akşam 3. Bölümüyle ekranda oluyor. Sinema ve dizi sektörüne oyuncu veren bir ajansın hikayesinin anlatıldığı dizide ünlüler dünyasında yaşananlar ve bu dünyanın kaprisleri ve kendine has hikayeleri konu ediliyor. Salı akşamlarının beğenilen yeni dizisi Menajerimi Ara’nın 3. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Star Tv’nin yeni başlayan ve yabancı bir diziden uyarlanan iddialı yapımı Menajerimi Ara bu akşam 3. Bölümüyle ekrana geldi. Başladığı günden itibaren ünlüler dünyasındaki rekabeti ve acımasızlığı gözler önüne seren dizide son olarak dizi setinde Barış ve Beren krizi ortaya çıkmış ve bu krizi çözmek için Feris tarafından Dicle apar topar sete gönderilmiştir. Öbür taraftan Ego Ajansın sahibi Nadir’in ölümü bir anda tüm ajans çalışanlarını tedirgin etmiş ve acaba ajans kapanacak mı korkusunu yaşatmıştı. Her şey düzeldi derken Barış kendini bir anda hiç gitmemesi gereken bir yerde bulmuştu.

Menajerimi Ara 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Barış temsilcisi Feris’in tüm ikazlarına rağmen dövüşlerin yapıldığı yere gitmiştir. Dicle onu durdurmaya çalışsa da başaramaz ve o da dövüşlerin yapıldığı yere gider. Ancak gazeteciler de olaı öğrenmiştir. Dicle Barış’ı başını belaya sokmadan oradan çıkarabilecek midir? Öbür taraftan ajansta Kıraç ve Feris oyuncuları Derya Baykal ve Müjgan Ferhan Şensoy aynı yapımda yer alacak olması dolayısıyla bir kez daha karşı karşıya gelirler. Bu sırada Dicle’nin çok acil olarak Feris’in oyuncusu Çağatay Ulusoy’a ulaşması gerekmektedir. Ancak bu o kadar da kolay değildir. Ancak Dicle kolay kolay pes etmez. Öbür taraftan Dicle ve babası Kıraç’la aralarında yaşanan soğukluk devam ederken Kıraç beklenemedik bir hareketle Dicle’yi bir film galasına davet eder. Peki galada neler yaşanacaktır? Bütün bunlar ve daha fazlası bu akşam ekrana gelecek Menajerimi Ara’nın 3. Bölümünde.

Menajerimi Ara 3. Bölümünü izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

08-09-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar