Menajerimi Ara 39. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 39. Bölüm İzle
Menajerimi Ara 39. Bölüm İzle; 30 Mayıs Pazar akşamı 39. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 39. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 39. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Özge Borak’ın rol aldığı Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da 39. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bu sezonun başında ekrana gelmeye başlayan ve uyarlama bir dizi olan Menajerimi Ara ilk başlarda oldukça popüler günler yaşarken ilerleyen bölümlerde ne yazık ki reytingi ve seyredilirliği düştü. Dizi reytinglerde oldukça gerilerde kalırken final yapıp yapmayacağı konuşuldu ve sonunda dizinin yaz sezonunda da devamına karar verildi. Her hafta konuk oyuncularla ekrana gelen ve bir menajerlik aşansının nasıl çalıştığını anlatan dizi özellikle genç kitle tarafından çok seviliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 39. Bölümü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında olacak.

Menajerimi Ara Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarının reytingi düşük ancak sosyal medya alanda oldukça iyi yapımı Menajerimi Ara her hafta heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Dizi kadrosuna dahil ettiği bölümlük oyuncularla hikayesini anlatırken aynı zamanda seyirciyi de ekrana çekmeye çalışıyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde La Casa De Papel adlı yapımda oynaması için seçilen Türk oyuncu ortadan kaybolur ve menajerler bir anda ne yapacaklarını bilemez hale gelirler. Bu sırada Dicle bulduğu çözümle olayı kurtarır.

Menajerimi Ara 39. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarının renkli ve eğlenceli dizisi Menajerimi Ara yaz sezonu boyunca ekrana gelecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak 39. Bölümünde yine heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor. 39 bölümde Dicle Alper’in menajerliğini üstlenmiştir ve bu sebeple de Ceyda tarafından sert bir şekilde uyarılır. Kıraç ise bu durum karşısında kızı ve Ceyda arasında kalmıştır. Öbür taraftan Çukur’un final bölümü çekilmektedir ve dizide rol alan Mustafa Kırantepe bir anda setten kaybolur. Tüm aramalara rağmen bulunamayınca menajeri Kıraç’tan yardım istenir. Kıraç hem Mustafa Kırantepe’yi bulmak hem de sete yetiştirebilmek için büyük çaba harcamaya başlar. Öbür taraftan Dicle ve Çınar’ın oyuncuları Timur ve Didem ayrılma kararı alırlar ve bu durum bir anda üzerinde çalışılan reklam işini de tehlikeye sokar. Menajerimi Ara bu akşam yine heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerle seyirci karşısına çıkıyor. Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

30-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar