Menajerimi Ara 35. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 35. Bölüm İzle
Menajerimi Ara 35. Bölüm İzle; 25 Nisan Pazar akşamı 35. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 35. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 35. Bölüm İzle; Başrollerinde Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman, Serhat Teoman ve Canan Ergüder’in rol aldığı Menajerimi Ara bu akşam 35. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezona büyük bir iddia ve büyük umutlarla başlayan ve ilk bölümlerde oldukça da iyi reytingler alan menajerimi Ara ne yazık ki ilerleyen bölümlerde bu başarısını sürdüremedi ve reytinglerde çok gerilerde kaldı. Her ne kadar seyirci tarafından çok sevilse de reytinglerde iyi olmayan dizi için sık sık final iddiaları ortaya atıldı. Son olarak yaz boyunca devam kararı alınan dizi için bunun son şans olarak verildiği düşünülüyor. Menajerimi Ara her şeye rağmen her hafta yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bu akşam saat 20.00’da 35. Bölümüyle ir kez daha ekranlarda olacak.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarının sevilen ve sosyal medyada en çok konuşulan dizilerinden biri olan menajerimi Ara her hafta Pazar akşamları seyircisiyle buluşuyor. Dizi yayınlanan son bölümünde yine heyecanlı anlar yaşandı. Dünyanın en beğenilen şeflerinden birinin İstanbul’a bir reklam çekimi için gelmesi ve menajerinin Çınar olması Ego Ajans’ı ayağa kaldır. Üstelik şef İstanbul’da kaybolunca her şey bir anda ters yüz olur ve tüm ajans büyük bir arama seferberliği başlatırlar.

Menajerimi Ara 35. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarının bu sezon başlayan ve yabancı bir diziden uyarlanan sevilen dizisi menajerimi Ara bu akşam 35. Bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde seyirciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Ego ajans2ın başarılı menajeri Feris serkan2la olan ilişkisinde bir sonuca ulaşamayınca Amerika2dan gelen bir teklife evet der ve yerine Dicle’yi bırakarak ajanstan ayrılır. Dicle artık kıdemli bir menajer olarak Ego Ajans’ta çalışmaya başlar. Dicle ajansa ilk geldiği günün aksine kendine güvenen biri olarak fiziki görünümünü baştan sona değiştirir ve ajansa böyle girer. Ancak ne yazık i bu ilk gün Dicle için çok zor geçecektir. Tüm aksilikler üst üste gelir. Üstelik ajansın başına geçen Ceyda tüm menajerlere kök söktürmeye ant içmiştir. Ancak Dicle her şeye rağmen pes etmez ve tüm işlerin üstesinden gelebilmek için elinden geleni yapmaya başlar. Menajerimi Ara bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

25-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar