Menajerimi Ara 37. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 37. Bölüm İzle
Menajerimi Ara 37. Bölüm İzle; 9 Mayıs Pazar akşamı 37. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 37. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 37. Bölüm İzle; Başrollerinde barış Falay, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş ve Özge Borak’ın rol aldığı Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da 37. Bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Bu sezon başlayan ve ekranların sevilen dizilerinden olan Menajerimi Ara her Pazar akşamı heyecanlı ve renkli konuk ve konularıyla seyirciye heyecanlı bölümler izletiyor. Dizi özellikle bölümlük olarak aldığı oyuncularla seyirciyi ekrana kilitlerken ayrıca bir menajerlik ajansında neler yandığını, işlerin nasıl yürütüldüğünü de seyirciye aktarıyor. Her ne kadar reytinglerde istenilen seviyede olmasa da yaz sezonunda da devam edecek olan Menajerimi Ara Dizisi bu akşam yine heyecanlı ve eğlenceli bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve seyircinin merak ve heyecanla takip ettiği Menajerimi Ara yayınlanan son bölümde yine seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı. Dizi yayınlanan son bölümde Barış ile Dicle aşkına odaklanırken Dicle üst üste yaptığı hatalarla kovulma noktasına gelir. Daha fazla hata şansı bulunmayan Dicle aynı zamanda Barış’ın eski kız arkadaşıyla oynamak istememesi ile de uğraşmak zorunda kalır.

Menajerimi Ara 37.Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ve ünlü bir konukla ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Dicle büyük bir iş siparişi alır. Dünyaca ünlü bir dizinin kadrosunda yer almak üzere bir Türk oyuncu aranmaktadır. Dicle bunun için çalışırken Onur Büyüktopçu’nun bu rol için uygun olduğuna karar verilir. Dicle Onur Büyüktopçu ile görüşmeler yaparken aynı zamanda da bu işi gizli tutmaya çalışmaktadır. Ancak ne yazık ki Onur Büyüktopçu Dicle kadar ketum değildir. Öbür taraftan barış ev Dicle arasındaki aşk her an daha da ilerlemektedir. Ancak Dicle Barış’ın eski sevgilisini bilmektedir ve bu durum karşında ne yapacağını tam olarak bilememektedir. Yine Peride’nin işten kovulması da ajansın gündemindeki konulardandır. Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da 37. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

09-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar