Menajerimi Ara 32. bölüm özeti

Menajerimi Ara 32. bölüm özeti
Menajerimi Ara 32. bölüm özeti; Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar bu sayfada.

Menajerimi Ara 32. bölüm izle; Menajerim Ara dizisi 4 Mart Pazar akşamı 32. bölümüyle ekrana geliyor. Herkes tarafından büyük bir merakla izlenen Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümüne bu sayfadan tek parça ve full HD seçeneğiyle izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara izleyicileri yeni bölümü hangi adresten izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyordu. Menajerimi Ara dizisinin 32. bölümüne ulaşmak için sayfadaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca severek izlediğiniz dizinin yeni bölümüyle ilgili görmek istediğiniz detaylara ulaşmak için sayfanın devamında yer alan yeni bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Menajerimi Ara 32. bölüm izle

Star TV tarafından ekrana taşınan ve Ay Yapım imzası taşıyan Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen ve İdeal Beran Kotan gibi isimler yer alıyor. Menajerimi Ara dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü milyonlarca izleyici ekran başında izleyecek. Menajerimi Ara dizisi sosyal medyada oldukça popüler ve her bölümü milyonlarca kez tıklanıyor. Menajerimi Ara dizisinin 32. bölümünü Star TV'de ekrana gelmesinin hemen ardından Puhu TV ve Star TV internet adreslerinden tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara dizisinin 32. bölümünü izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Menajerimi Ara 32. bölüm özeti

Menajerimi Ara dizisinin 32. bölümünde neler olacağı fazlasıyla merak ediliyor. Dicle ve Ayla arasındaki sürtüşme gün geçtikçe artar ve Barış kendisini annesi ve Dicle arasında bulur. Feris ise hıçkırık krizine giren oyuncusu ile uğraşmaya çalışır. Peride tarafından temsil edilen Selda Alkor ve Çınar'ın temsil ettiği seslendirme sanatçısı yeni projeye başlamak üzereyken basında çıkan haberler tatları kaçırır. Menajerler bir krizle daha mücadele etmek zorundadır. Serkan'ın boşanma davası görülürken Feris ve Serkan'ı yakınlaştırır. Dicle, Barış'a hiç beklemediği bir sürpriz adım atar. Ceyda'nın Barış ve Kıraç ile ilgili attığı adımlar ise beklenmediktir. Menajerimi Ara dizisi bu akşam saat 20:00'da 32. bölümüyle Star TV'den ekrana gelecek. 

04-04-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar