Menajerimi Ara 34. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 34. Bölüm İzle
Menajerimi Ara 34. Bölüm İzle; 18 Nisan Pazar akşamı 34. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 34. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 34. Bölüm İzle; başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Serhat Teoman’ın rol aldığı Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da 34. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Hakkında en çok konuşulan yazılan ve sosyal medyanın en gözde dizilerinden biri olan Menajerimi Ara yaz boyu yayınlanacağının duyurulmasıyla seyircisinde büyük bir sevinç oluşturdu. Dizinin reytinglerinin iyi olmaması final yapacağı söylentileriyle sık sık gündeme gelmesine sebep olsa da dizinin yaz boyu ekranda olması son şansı olarak görülüyor. Dizide bir menajerlik ajansında yaşanılanların ekrana taşınması ve ünlü isimlerin kendi hayatlarını oynamaları seyirciye cazip gelse de ne yazık ki bu durum reytinglere yansımış değil. Pek çok ünlü ismin konuk oyuncu olarak katıldığı dizi bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşan Menajerimi Ara her hafta seyircisine heyecanlı anlar yaşatıyor. Dizi sık sık ünlü isimleri konuk olarak alırken ana kadrosunun da hikayesi seyirciyi ekrana kilitliyor. Son olarak barış’ın rol alacağı dizinin çekimlerinin Belgrad’da yapılacak olması Dicle’yi derinden üzmüştü. Bu durum ikiliyi endişelendirirken Serkan ile Feris arasındaki ilişkide de artık evlilik konuşulmaya başlanmıştı.

Menajerimi Ara 34. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv ekranlarının sevilen yapımlarından biri olan Menajerimi Ara bu akşam 34. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde özelikle Çınar ve Emrah büyük bir koşuşturmacayla karşı karşıya kalıyor. Ünlü şef Jose bir reklam çekimi için İstanbul’a gelmiştir ancak ne yazık ki kaybolmuştur. Tüm ajans çalışanları ünlü ismi aramaya koyulurken başlarına inanılmaz olaylar gelecektir. Ayrıca dizide Serkan ile eşinin boşanma davası günü gelmiştir. Serkan ve Feris bunu beklerken ne yazık ki Serkan’ın eşi Ceyda boşanmaktan vazgeçer. Bu durum Serkan ve Feris’i adeta şoka uğratır. Öbür taraftan Kıraç hem Ceyda’nın oyuncularını ortaya çıkarmaya çalışmakta hem de oyuncusu Ceren Taşçı’nın krizlerini çözmeye uğraşmaktadır. Bu arada barış’ın Belgrad’da çekilecek dizisinde sürpriz bir gelişme yaşanır. Star Tv’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da 34. Yeni bölümüyle ekrana geliyor.

18-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar