Menajerimi Ara 9. Bölüm izle!

Menajerimi Ara 9. Bölüm izle!
Yeni sezonun en farklı dizilerinden biri olan Menajerimi Ara yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Özel konukların yer aldığı Menajerimi Ara 9. Bölüm izle!

Ekranların renkli dizilerinden olan Menajerimi Ara 9. Bölüm bu akşam seyirciyle buluşuyor. Yeni sezonun farklı dizilerinden biri olan Menajerimi Ara her hafta ünlü konuk oyuncularla dikkatleri üzerine çekiyor. Menajerimi Ara son bölüm canlı izlemek için sizler için hazırladığımız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Menajerimi Ara 9. Bölüm izle!

Menajerimi Ara son bölüm izle!

Star Tv'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. Yakışıklı oyuncu Burak Tozkoparan Menajerimi Ara 9. bölümde dizinin oyuncu kadrosuna dahil olurken, yeni bölümde İlkin Tüfekçi ve Ali Yoğurtçu konuk oyuncu olarak yer alacak. Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisine dahil olan Burak Tozkoparan'ın canlandıracağı Emir karakteri senaryoda önemli bir yere sahip. Hikayenin farklı bir yöne evrileceği Menajerimi Ara 9. Bölüm izle!

Menajerimi Ara 9. Bölüm canlı izle!

Yayın günü Salı'dan Pazar'a alınan Menajerimi Ara dizisi yine çok özel bir bölümle ekrana geliyor. Tarzını değiştiren Ahsen Eroğlu'nun canlandırdığı Dicle'nin, Burak Tozkoparan'ın canlandıracağı Emir'le olan özel sahneler içinizi ısıtırken Menajerimi Ara 9. Bölümdeki düğün sahnesi çok konuşulacak. Ünlülerin menajerleri ile ilişkilerini anlatan Menajerimi Ara dizisi dışardan görülen renkli dünyaların içindeki gerçek yaşamı ekrana taşıyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman, Deniz Can Aktaş, Gamze Karaduman, Aslı Mavitan gibi oyuncuların rol aldığı Menajerimi Ara 9. Bölüm bu akşam saat 20:00'da Star Tv ekranlarında.

Menajerimi Ara 9. Bölümde neler olacak?

Beren'in Dicle hakkında öğrendikleri olayların seyrini değiştiriken, Menajerimi Ara yeni bölümde Feris'in nasihatlerini dinleyen Dicle kendine yeni bir imaj çizer. Daha bakımlı bir hal alan Dicle'nin güzelliği ortaya çıkmıştır. Hararetli ve masaya vurulan yumrukların olduğu bir toplantıdaki kriz nasıl çözülecek? Kıraç ve Beren'in çadırda geçirdiği gece ve çok konuşulacak düğün sahnesi ile Menajerimi Ara 9. Bölüm bu akşam Star Tv'de. Menajerimi Ara 9. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanın! İyi seyirler…

18-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar