Menajerimi Ara dizisinden 3. fragman! İşte sürpriz konuklar!

Menajerimi Ara dizisinden 3. fragman! İşte sürpriz konuklar!
Dünyaca ünlü Call My Agent dizisinin bir uyarlaması olan Menajerimi Ara çok yakında seyircisiyle buluşacak.Tanıtımlarıyla büyük heyecan uyandıran dizide hangi oyuncular yer alıyor?

Komedi ve drama konulu Fransız yapımı Call My Agent dizisinin Türkiye versiyonu geliyor. Oyuncuların menajerleriyle yaşadığı olayları konu alan ve dünya çapında büyük ilgi gören dizi Ay Yapım tarafından Menajerimi Ara dizisiyle ülkemize uyarlandı. Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi başarılı isimleri barındıran dizi, kendisini canlandıracak olan ünlü oyuncuları konuk alacak. 25 Ağustos Salı günü ekran hayatına başlayacak olan dizinin son fragmanı büyük heyecan uyandırdı. Nebahat Çehre, Çağatay Ulusoy, Edis ve Melisa Şenolsun gibi ünlü isimleri konuk alan dizinin 3. fragmanında neler oluyor?

MENAJERİMİ ARA 3. FRAGMANI

Özge Özpirinçci'nin adının geçmesiyle başlayan fragmanda Tuba Büyüküstün karşımıza çıkıyor ve Fatih Artman'ın hayat verdiği karakter olan menajere onunla çalışmak istemediğini söylüyor. Menajerlik şirketinin arayıp ulaşamadığı Çağatay Ulusoy ise ormanda kamp yaparken görüntüleniyor. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Nebahat Çehre'yi gördüğümüz fragmanda Edis, Melisa Şenolsun, Derya Baykal ve Ercan Kesal gibi önemli isimlere rastlıyoruz. 

MENAJERİMİ ARA KONUSU

Dizide İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları veriliyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğinde ve Yelda Eroğlu'nun senaristliğinde seyirci karşısına çıkan ‘Menajerimi Ara’ dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

Menajerimi Ara 25 Ağustos Salı akşamı 20:00'de Star TV'de!

20-08-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar