Menajerimi Ara dizisine flaş isim! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Menajerimi Ara dizisine flaş isim! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?
Bir Ay Yapım projesi olarak Star TV'de izleyiciyle buluşan ‘Menajerimi Ara’ dizisi başarılı olunca kadrosuna güçlü bir isim kattı. İzleyici yeni ismi merak ediyor.

Oyuncuların ve Menajerlerinin ışıltılı ancak stresli iş hayatını anlatan Menajerimi Ara dizisine flaş bir isim katıldı. Dizi severler merak ediyor, pazar akşamlarına damga vuran Menajerimi Ara dizisine hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? Gün değiştirerek yayın hayatına devam eden Star Tv dizisine şimdi de taze kan olacak bir isim eklendi. Şimdi detaylar

Menajerimi Ara dizisine flaş isim! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Bir Ay Yapım projesi olarak Star TV'de izleyiciyle buluşan ‘Menajerimi Ara’ dizisi başarılı olunca kadrosuna güçlü bir isim kattı. Salı günleri yayınlanan ancak reytinglerde yapımcısını güldüren Menajerimi Ara 9. Bölümden itibaren Pazar günleri izlenecek.

Hikayenin seyri değişiyor

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’ bir Ay Yapım dizisi olarak reytingleri zorluyor. Ekin Atalar tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda genç yönetmenlerden Ali Bilgin oturuyor.

Bir uyarlama dizisi olarak Star Tv’de ekrana gelen Menajerimi Ara format gereği her bölümde bir ya da iki isim konuk ediyor. Yayın günü değişen dizinin oyuncu kadrosuna 9.bölümden itibaren yeni bir karakter dahil oldu. Emir ismindeki genç ve başarılı oyuncuya Burak Tozkoparan hayat verirken yeni yeni oyuncuların eklemleneceğine kesin gözüyle bakılıyor. Emir karakterinin ilk kez katıldığı 9. Bölümünde ise Ali Yoğurtçuoğlu ve İlkin Tüfekçi konuk oyuncu olarak rol aldı.

Menajerimi Ara son bölümde neler oldu?

18 Ekim Pazar akşamı yayınlanan 9. Bölümde Deren, Dicle’nin babası Kıraç’ın öz kızı olduğunu öğrenir ve Barış’a söyler. Artık kararını verir. Dicle ne olursa olsun ajanstan ve hayatlarından kesin olarak gidecektir. Ev sahibi tarafından uyarılan Dicle ve ev arkadaşı kendilerine yeni ev ararken Barış da abisi ile barışır. Menajer Feris’in tavsiyesiyle tarzını değiştiren Dicle herkesten takdir görür ve çok mutlu olur. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Ali Yoğurtçuoğlu ve İlkin Tüfekçi aynı filmde yer alması istenen iki eski sevgili olarak seyircinin karşısına çıkarken babası Kıraç’ Dicle’ye kaptırmak istemeyen Deren bir plan yapar. Bu arada Feris iş hayatı ve Nejat arasında ikilemde kalırken Nejat tarafından terk edilir.

Kaprisleri, fobileri ve en önemlisi yoğun iş tempolarıyla oyuncuların ve onlara yön veren Menajerlerin zorlu iş yaşamlarını konu alan Menajerimi Ara her Pazar akşamı Star Tv’de. Keyifli seyirler.

19-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar