Menajerimi Ara'da iki bomba isim

Menajerimi Ara'da iki bomba isim
Menajerimi Ara dizisinin yeni konuk oyuncuları Ada Masalı'nın yıldızları oldu. Menajerimi Ara'da iki bomba isim. Menajerimi Ara setinden görüntüler paylaşıldı…

Menajerimi Ara dizisi sezonun en farklı dizilerinden biri olarak ekrana geliyor. Menajerimi Ara 37. Bölüm pazar günü yayınlanmıştı. Menajerimi Ara'da her hafta ünlü isimler konuk ediliyor. Menajerimi Ara 38. Bölümde ise çok sevilen iki isim konuk oyuncu olacak. Star Tv'nin Ay Yapım imzalı başarılı dizisinde sürpriz konuk oyuncular var. Yeni dizi Ada Masalı'nın başrol oyuncuları bu hafta Menajerimi Ara 38. Bölümde seyirci karşısına çıkıyor. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Menajerimi Ara setindeydi. Menajerimi Ara 38. Bölüm tanıtım videosu da yayınlandı. Bu hafta bomba gibi bir Menajerimi Ara bölümü seyirciyi bekliyor.

Menajerimi Ara'da Bir Ada Masalı rüzgarı

Ahsen Eroğlu, Barış Falay, Deniz Can Aktaş, Ayşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman gibi başarılı oyuncular Menajerimi Ara kadrosunda yer alıyor. Ünlüler ve menajerleri arasındaki ilişkiyi ve renkli dünyaları olan ünlülerin hayatlarının arka planlarını ekrana taşıyan dizi beğeniyle takip ediliyor. Birçok ünlü ismi konuk eden Menajerimi Ara ekibi bu hafta Star Tv'de Ay Yapım imzalı yeni bir dizi olan Ada Masalı'nın başrollerini ağırlıyor. Sıcak bir yaz dizisi olacak Ada Masalı'nda başrolleri Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz paylaşıyor. Çekimlerine başlanan ve hazırlıkları tamamlanan Ada Masalı dizisi de yakında ekranda olacak.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz Menajerimi Ara'da

Ay Yapım başarılı yapımlarla seyirci karşısına gelmeye devam ediyor. Star Tv'de başarılı bir sezon geçiren Menajerimi Ara'dan sonra yine Star Tv için Bir Ada Masalı dizisi hazırlandı. Romantik bir yaz dizisi olmaya hazırlanan Ada Masalı başrol oyuncuları diziden önce Menajerimi Ara 38. Bölümde ekrana gelecek. Menajerimi Ara 38. Bölümde Ahsen Eroğlu'nun canlandırdığı Dicle ile Deniz Can Aktaş'ın canlandırdığı Barış'ın şehirden uzakta yaşadığı romantik anlar ekrana gelecek. Menajerimi Ara'nın sevilen çiftini yeni maceralar beklerken Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un diziye dahil olması heyecanlandırdı. Menajerimi Ara yeni bölüm pazar akşamı Star Tv ekranında olacak.

19-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar