Oğuz Yılmaz Hayatını Kaybetti

Oğuz Yılmaz Hayatını Kaybetti
Ankaralı şarkıcıların önde gelen isimlerinden biri olan ve yaptığı parçalarla dillerden düşmeyen ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz bugün kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Bugün yaşanan ve bir son dakika gelişmesi olarak basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan bir haber bütün Türkiye’yi derin bir üzüntüye sevk etti. Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran isimlerden biri olan ev özellikle eğlenceli parçaları ve oyun havalarıyla akıllarda yer edinen ünlü isim ve müzisyen Oğuz Yılmaz kalp krizi geçirdi ve hayata veda etti. Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ve hemen hemen herkesin dilinde bir dönem peleseng haline gelen Bas bas paraları Leyla’ya adlı şarkısıyla tanınan ünlü şarkıcının tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 53 yaşında hayata veda eden Oğuz Yılmaz’ın acı kaybı bir anda magazin basını ve basın yayın organları ile sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcının hayatını kaybettiğini ise sosyal medya hesabından duyuruldu.

Oyun Havaları Öksüz Kaldı

Bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirerek 53 yaşında hayata veda eden Oğuz Yılmaz bir anda tüm ülkeyi derin bir üzüntüye sevk etti. Oyun havaları ve eğlenceli şarkılarıyla bilinen ve Ankaralı şarkıcılardan olan Oğuz Yılmaz’ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi oyun havalarının öksüz kalmasına sebep oldu. Kalp krizi geçirerek hayata veda eden ünlü şarkıcının haberi sosyal medya hesabından duyuruldu. Yapılan açıklamada “19.05.2021 tarihinde ülkemizin yetiştirdiği büyük üstad yüreği temiz insan Oğuz Yılmaz’ı kaybettik. Mekanı cennet olsun” ifadeleri kullanıldı. Ünlü ismin kalp krizi geçirmesi sevenlerini derinden üzdü. Biz de ünlü şarkıcıya Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine ise sabırlar temenni ediyoruz.

Oğuz Yılmaz Kimdir?

Bugün kalp krizi geçirerek 53 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz sevenleri tarafından Bas Bas Paraları Leyla’ya ve Çekirge şarkılarıyla tanınmıştır. 1968 yılında Ankara’da dünyaya gelen Oğuz Yılmaz ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından müziğe ilgi duymaya başlamıştır. Küçük yaşlardan beri sahnelere ilgi duyan ünlü isim 1989 yılında Duydun mu, Bi Denem adlı albümüyle müzik piyasasına girmiştir. Bu tarihten sonra peş peşe albümler yapan Oğuz Yılmaz’ın yaptığı her albüm adeta rekor satış rakamlarına ulaşmıştır. Ünlü ismin müzik severlerce bilinen parçaları arasında, Bas Bas Paraları Leyla’ya, Çekirge, Bi Denem, Çarşı Çakalı, Zilli Dilek, Vurgunum Sana, Gördün mü adlı parçalar bulunmaktadır.

19-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar