Merakla beklenen o dizinin adı değişti!

Merakla beklenen o dizinin adı değişti!
Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan 'Gizli Kalsın' dizisinin adı değişti. İşte 'Gizli Kalsın' dizisinin yeni adı..

Fox TV bu yaz sezonuna 3 dizi ile birden girecek. Sezona bomba gibi girmeyi hedefleyen Fox Tv, yeni dizilerinde bir çok başarılı isimi bir araya getirdi. Bu yeni dizilerden biri olan 'Gizli Kalsın' ise hem konusu hemde oyuncularıyla izleyiciyi gönülden fehtetmeyi başardı. Tam yayın tarihi belli olacak derken, 'Gizli Kalsın' dizisinin adının değiştiği açıklandı. Peki Fox Tv ekranlarının yeni sezon bombası 'Gizli Kalsın' dizisinin yeni adı ne oldu? İşte yeni dizi 'Gizli Kalsın' ile ilgili tüm detaylar..

'GİZLİ KALSIN' DİZİSİNİN ADI DEĞİŞTİ!

Yeni sezon için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden 'Gizli Kalsın' dizisini başarılı yönetmen Şahin Altuğ yazıp yönetecek. Yağmur Ünal'ın sahibi olduğu No:9 yapım şirketi tarafından ekranlara gelecek olan dizinin başrol oyuncuları ise Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal olacak. Genç yeteneklerden biri olan Halit Özgür Sarı, son olarak ATV'nin reyting canavarı dizisi Kardeşlerim'de ailenin büyük oğlu Kadir'e hayat vermişti. Halit Özgür Sarı'ya eşlik edecek kadın başrol oyuncusu ise Mucize Doktor dizisindeki başarılı performansıyla ekranların gözbebeği olan güzel oyuncu Sinem Ünsal oldu. Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal'a dizide Şebnem Sönmez, Tardu Flordun ile Şinasi Yurtsever gibi başarılı isimlerde eşlik edecek. Başarılı oyuncu Tardu Flordu'nun dizide Karadenizli Tarık isminde bir mafya liderini canlandıracağı öğrenildi. Hazırlıkları henüz başlamamış olan 'Gizli Kalsın' dizisi ile ilgili radikal bir karar alındı. Yaz sezonuna 'Gizli Kalsın' adıyla giriş yapacak olan dizinin adının değiştiği açıklandı.

YENİ ADI 'GİZLİ AŞK'

Fox Tv ekranlarının haziran ayının ilk günlerinde yayın hayatına başlaması beklenen dizi de iki sivil polisin eğlenceli aşk hikayesini konu alacak. Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Sinem Ünsal, Şebnem Sönmez, Tardu Flordun ile Şinasi Yurtsever'in yer aldığı dizinin adı 'Gizli Aşk' olarak değişti. Öte yandan Fox Tv'de Gold Film imzası taşıyan Senden Daha Güzel ve NTC Medya imzası taşıyan Tozlu Yaka dizileri de yaz sezonunu hareketlendirecek projeler arasında. Fox Tv'nin şimdiden yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yapacağı aşikar.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar