Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'nın uçağına tepki!

Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'nın uçağına tepki!
Gamze Özçelik'ten Şeyma Subaşı'nın uçağına tepki! Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı'na gönderme yaptı. Gamze Özçelik kimdir? Şeyma Subaşı'nın sevgilisi kimdir?

Şeyma Subaşı'nın uçağına büyük tepki geldi. Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı'nın uçağına tepki gösterdi. Şeyma Subaşı'nın uçağı. Şeyma Subaşı'nın uçağının maliyeti ne kadar. Şeyma Subaşı'nın uçağı ne kadar? Şeyma Subaşı'nın sevgilisi. Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin varlığı. Gamze Özçelik'in derneği. Gamze Özçelik kimdir? Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı'nın sevgilisi kimdir?

Eski oyuncu Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada uçağı ile ilgili yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu Gamze Özçelik, Şeyma Subaşı'nın çağına gönderme yaptı. İşte detaylar..

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı özel jet bulamayınca sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin kendisine yolcu uçağı kapatmasını sosyal medya hesabında duyurmuştu.

Yaptığı paylaşımda 'Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın' sözlerini kullanan Şeyma Subaşı'ya Gamze Özçelik'ten gönderme geldi.

Şeyma Subaşı'nın paylaşımının ardından gönderme yaparak paylaşım yapan Gamze Özçelik, 'Peki dünyanın dört bir köşesinde savaş, taciz, açlık, sefalet ve yetimlikle baş etmeye çalışan bu çocuklar en iyisini hak etmiyor muydu? Onlar en özel değil miydi? sözlerini kullandı.

Oyuncu Şebnem Bozoklu ise sosyal medya da vapı,ur fotoğrafı paylaşarak, 'Yanlışlıkla birinin kapattığı vapura bindim galiba' notunu bırakarak Şeyma Subaşı'ya gönderme yapmıştı.

Gamze Özçelik kimdir?

26 Ağustos 1982 yılında dünyaya gelen Gamze Özçelik, İstanbul doğumludur. Eğitimini tamamladıktan sonra 1999 yılında Elite Model Look ve 2000 yılında Miss Turkey 2. güzeli seçilmiştir. İlk olarak 1999 yılında Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde rol almıştır. Ardından birbirnden başarılı dizilerde rol alan Gamze Özçelik, 2006 yılında yayınlanmaya başlayan Arka Sokaklar dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak ün kazanmıştır. 2008 yılında oyuncu arkadaşı Uğur Pektaş ile dünyaevine giren Gamze Özçelik, 2018 yılında boşanmıştır. Murathan Pektaş adında bir çocuğu vardır. Gamze Özçelik, oyunculuğa bir süre ara vererek sosyal sorumluluk projesi olan Umuda Koşanlar derneğini kurmuştur.

21-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar