Mert Fırat Kefaret Dizisinde Rol Alacak mı?

Mert Fırat Kefaret Dizisinde Rol Alacak mı?
Usta oyuncu Mert Fırat’ın yeni sezonda Fox Tv’de ekrana gelecek Kefaret Diziyle görüşmeler başladığı iddia edildi. İşte detaylar!

Yeni yayın döneminin geldiği ve yeni ve eski dizilerin yeniden seyirciyle buluşmak için saatlerini beklediği ve ekranlara geldiği bu günlerde ekrana ilk kez gelecek bazı dizilerde son hazırlıklarını yapıyor. Yapımlar yayınlanacakları kanallarda sırayla ekrana gelirken bazı yapımların bu konuda geç kaldıkları görülüyor. Sezonun iddialı yapımlarından biri olması beklenen ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan 25 Film tarafından hazırlanan Kefaret dizisi de son hazırlıklarını yapıyor. Başrolünde usta oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın yer alacağı diziyi Mahinur Ergun kaleme alıyor. Dizinin cast çalışmaları devam ederken son dakika bilgisi olarak yapımcı 25 Film’in başarılı oyuncu Mert Fırat’la Kefaret dizisinde rol alması için görüşmelere başladığı iddia edildi. Son olarak başarılı yönetmen Hilal Saral’ın çekeceği açıklanan ancak daha sonra Hilal Saral’ın projeden ayrıldığı duyurulan Kefaret için başarılı oyuncu Mert Fırat’ın ne cevap vereceği merakla beklenmeye başlandı. İşte detaylar!

Mert Fırat Kefaret Yolunda!

Son dönemlerin başarılı oyuncularından Mert Fırat’ın önümüzdeki sezon hangi dizide rol alacağı şimdilik bilinmiyor. Herhangi bir projeyle anlaşmayan Mert Fırat’a Fox Tv’de yayınlanacak Kefaret Dizisinin yapımcılığını üstlenen 25 Film’den teklif gittiği iddia edildi. Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer alacağı dizide Yeşilçay’a Mert Fırat’ın eşlik etmesi için görüşmelere başlanırken henüz bir sonuç alınamadığı gelen haberler arasında. Cast çalışmalarının devam ettiği ve Eylül ayında sete çıkması beklenen ve Ekim ayının ilk haftasından itibaren de Fox Tv’de seyirciyle buluşması beklenen Kefaret’in bir annenin dramı ve yaşadıklarını konu alacağı öğrenildi. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Mert Fırat’ın rolü kabul etmesini çok isteyen sevenleri ise şimdiden meraklı bir bekleyiş içine girdi.

Mert Fırat Kimdir?

Pek çok başarılı yapımda rol alan ve son olarak adı Fox Tv’de ekrana gelmesi beklenen Kefaret adlı diziyle anılmaya başlanan genç ve başarılı oyuncu Mert Fırat 10 Ocak 1981 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Pek çok başarılı yapımda rol alan Mert Fırat’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Ufak Tefek Cinayetler, Yol Ayrımı, Aşk ve Gurur, Serçe Sarayı, Bir varmış Bir Yokmuş, Gece, Erkek Tarafı, Kelebeğin Rüyası, Beni Unutma, Devrimden Sonra, Dedemin İnsanları, Bin bir Gece, Bizim Evin Halleri.

27-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar