Mert Fırat Müjdeyi Böyle Paylaştı:  Karantina Gününe Nasip Oldu!

Mert Fırat Müjdeyi Böyle Paylaştı:  Karantina Gününe Nasip Oldu!
Mert ve İdil Fırat çifti İnstagram hesaplarından mutlu bir haberi tüm takipçileriyle paylaştı. Çift bir çocukları olacağının müjdesini sevenleriyle paylaştı. İşte detaylar!

Evde kalmak zorunda kalınan bu günlerde her gün başka bir sürprizle karşılaşıyoruz. Evden canlı yayın yapanlar, konser verenler, oyunlar oynayanlar, hatta evlenenlere bile şahit olduk. Şimdi de evde kalınan günlerde güzel bir haber verildi instagram aracılığı ile. Başarılı oyuncu Mert Fırat ve eşi İdil Fırat’tan geldi bu müjdeli haber. Mutlu bir evlilik yaşayan çift evde karantinada kaldıkları günlerde sevenlerine müjdeli haberi instagram hesapları üzerinden verdiler. Mert Fırat ve İdil Fırat imzası taşıyan haberle ikilinin takipçileri çiftin bir bebeği olacağı sürprizini öğrendiler. İşte haberin detayları!

Karantina Günü Müjdesi Verilen Bebek!

Oyuncu Mert Fırat ve eşi İdil Fırat 2018 yılının ortalarında aldıkları bir kararla evliliğe ilk adımı attılar. Görkemli bir düğünle nikahları kıyılan mutlu çift bir buçuk yıllık daha çiçeği burnunda çiftlerden. Çiftimiz bu güzel birlikteliklerini daha da mutlu kılacak haberi ise sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştılar. Verdikleri müjdeli haberde bir bebekleri olacaklarını duyuran çiftimiz Mert Fırat ve idil Fırat takipçileriyle bu mutlu anı aylaşırken “Gönül isterdi ki daha sağlıklı ve huzurlu günlerde sevdiklerimize sarılarak müjdeli haberi verelim, fakat bir karantina gününe kısmet oldu. Biz bebek bekliyoruz. Oldukça heyecanlı ve mutluyuz Kalbinden iyilik geçen, iyilikten beslenen, heyecanımızı paylaşan ve güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler. Biz bu heyecanı yaşarken kötülüğü mezhep edinmiş kişilerce bilinçli yapılan asılsız karalamalara karşı da yasal süreci başlattığımızı bu vesileyle bildirelim. Herkese sevdikleriyle birlikte salık ve mutluluk dolu günler dileriz. İdil & Mert Fırat” ifadelerini kullandılar.

Evlilikten Korkan Biriydim!

1.5 yıl önce görkemli bir düğünle evlenen Mert Fırat ve idil Fırat çifti o günden bu güne mutlu bşr evlilik hayatı yaşıyorlar. Genç çift daha önce yapılan bir röportajda evlilikle ve çocuk isteyip istemedikleri sorulunca dobra dobra cevap vermişlerdi. Mert Fırat “evlilikten korkan bir insandım, amma özellikle son iki yılda hayatım çok değişti. Şimdi iyi ki hayat arkadaşımı bulmuşum da birlikteyiz diyorum” ifadelerini kullanırken evlilikle ilgili olarak “aslında evde İdil’in sözü geçiyor ama bunun da fayda olduğunu düşünenlerdenim” diye konuşmuştu. Çifte çocuk sorulunca “bu konuda planlı ilerleyen bir çift değiliz. Özel bir çabamız yok ama ikimiz de eşit orantıda istiyoruz. Şu an böyle bir şey de yok doğrusu” ifadelerini kullanmıştı. Genç çifte doğacak çocuklarıyla nice mutlu ve huzuru günler temenni ediyor ve çifti tebrik ediyoruz.

21-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar