Merve Boluğur: Ağaca Sarılmak Kütüğe Sarılmaktan İyidir!

Merve Boluğur: Ağaca Sarılmak Kütüğe Sarılmaktan İyidir!
Sosyal medyayı en sık kullanan oyuncularından Merve Boluğur hayranlarından gelen sorulara cevap verdi. Boluğur sorulara dobra dobra cevaplar verdi. İşte detayhlar!

Pandemi dolayısıyla evlerine kapanan ünlülerden bu süreçte birçok değişik yorum, paylaşım ve canlı yayın geldi. Kimi itiraflarda bulundu kimi kendini sorguladı. Evine kapanan ve salgının bitmesini bekleyen ve bu sırada da sosyal medyayı yoğun bir şekilde kullanan ünlülerden güzel oyuncu Merve Boluğur yine sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarından gelen sorulara cevaplar verdi. Birbirinden ilginç sorulara yine birbirinden ilginç cevaplar veren güzel oyuncu verdi cevaplarla bir anda sosyal medyanın da gündemine oturdu. Özellikle samimi ve açık sözlülüğü ile dikkatleri çeken Merve Boluğur’un sorulan sorulara verdiği cevaplardan bazıları şunlar!

Ağaca Sarılmak Kütüğe Sarılmaktan İyidir!

Karantina günlerini evinde geçiren ve bu zaman diliminde de özellikle sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan oyuncu Merve Boluğur hayranlarının sorularını cevaplandırdı. Boluğur’un özellikle dikkatleri çeken cevaplarından bazıları şöyle;

-          Beni ben yapan şey cesaretim

-          Bana en iyi gelen şey ağaca sarılıp konuşmak. Doğayla iç içe olmayı seviyorum. Ağaca sarılmak bir kütüğe sarılmaktan daha iyidir.

-          Aşık olmaktan korkuyor muyum? Yorum yok, bilemiyorum. Kumral erkek görüce bana bir şeyler oluyor. Saç rengi, ses tonu çok önemli. Tutku şart. Bir de benim için ne kadar mücadele ettiği önemli.

-          Adriana Lima ile olan fotoğrafım çok konuşuldu. Benim en beğendiğim kadın. O gün biraz şanslıydım. Işık benden yanaydı. Çok kasıldım. Boyuna ulaşabilmek için topuklu ayakkabılarımın içine kağıt peçete koyup bayağı uğraştım. Ben de fena değilim, tablo gibi kızım.

Daha O Kadar Sıyırmadım!

Güzel oyuncu Merve Boluğur hayranlarından gelen soruları cevaplandırırken özellikle bir soru çok dikkat çekti. Bir hayranı güzel oyuncuya sosyal medya hesabından paylaştığı çekleri kastederek “kendine çiçek mi gönderdin” şeklindeki sorusuna güzel oyuncunun verdiği cevap bir hayli dikkat çekti. Merve Boluğur soruya “eve gelen çiçeklerime bakarak zaman geçiriyorum. Kendim göndermiyorum. Öyle bir şey okudum, hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek alırım o ayrı” ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur Kimdir?

16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Merve Boluğur ilköğrenim hayatından sonra Müjdat gezen sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra tiyatro oyunları, diziler ve sinema filmlerinde rol almaya başlayan oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-           Acemi Cadı

-          Keloğlan Kara Prense Karşı

-          Gomeda

-          Aşk Yeniden

-          Hoşçakal Güzin

-          Kül ve Ateş

-          Küçük Sırlar

-          Kuzey Güney

-          Muhteşem Yüzyıl

30-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar