Merve Girgin Öğretmen’e Geri Döndü!

Merve Girgin Öğretmen’e Geri Döndü!
Fox Tv’nin başarılı dizilerinden Öğretmen’in yazar kadrosunda flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin ilk iki bölümünü yazan Merve Girgin yeniden öğretmen’i yazmaya başladı.

Fox Tv’nin yeni başlayan dizilerinden Öğretmen seyirci tarafından heyecanla ve sevilerek seyredilen dizilerin arasına girmeyi başardı. Çarşamba akşamları ekrana gelen ve reytingi oldukça iyi durumda olan Öğretmen dizisi de koronavirüs sebebiyle çekimlerine ara veren yapımlardan biri. Geçtiğimiz Çarşamba akşamı kolaj bölümüyle ekrana gelen dizinin yapımcılığını Medyapım ve MF Yapım üstlenirken dizinin yönetmenliğini Koray Kerimoğlu yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör ve Şerif Erol rol alırken dizinin yazarlığını ise Rahşan Çiğdem İnan üstleniyor. Dizi başlarken yazarlığını yapan Merve Girgin daha sonra diziden ayrılmıştı. Ancak son gelen bilgilere göre dizinin yazar kadrosuna Merve Girgin geri döndü. İşte detaylar!

Merve Girgin Yeniden Öğretmen’i Yazacak!

Medyapım ve MF yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv’de yayınlanan Öğretmen Dizisi şu günlerde çekimlerine ara veren dizilerden biri. Öğretmen, yeni başlayan dizilerden biri ve reytingi de başladığı ilk bölümden itibaren artarak devam ediyor. Bir grup öğrencinin öğretmenleri tarafından rehin alınarak daha önce meydana gelen bir olayın gerçek sebebinin öğrenilmesine çalışıldığı ve bu sırada da gerçeğe ulaşmaya çalışırken yaşanan zorluk ve krizleri anlatan dizinin ilk iki bölümde senaryosunu başarılı senarist Merve Girgin kaleme almıştı. Daha sonra görevinden ayrılan Merve Girgin’in yerine diziye Rahşan Çiğdem İnan getirilmişti. Son gelen haberlere göre dizinin son üç bölümü yazan Rahşan Çiğdem İnan’la birlikte Merve Girgin’in yeniden Öğretmen’i yazmaya başladığı şeklinde. Böylece Öğretmen’in ilk yazarı olan Merve Girgin yeniden diziye dönmüş oldu.

Öğretmen Dizisi!

Fox Tv’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Öğretmen dizisi yeni başlayan yapımlardan biri. Başladığı günden itibaren her geçen bölüm daha çok seyirciye ulaşan dizi, bir öğretmenin sınıfında bulunan 29 öğrencisini rehin almasıyla başlıyor. Sınıfında daha önce meydana gelen bir intihar olayının arkasındaki gerçeği ulaşmak için öğrencilerden bilgiler almaya çalışan ve bu amaçla zaman zaman sınıfta küçük çaplı bombalar patlatan öğretmenin tek isteği öğrencilerinin kendilerinden başka insanları da düşünmeleri ve empati yapmaları. Bu sırada polisin de olaya müdahil olmasıyla iyice gelişen olaylar her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Öğretmen her Çarşamba akşamı Fox Tv’de.

03-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar