Öğretmen Dizisinde Şok Değişiklik!

Öğretmen Dizisinde Şok Değişiklik!
Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan Öğretmen Dizisinde Şok Değişiklik. Dizinin senaristi değişti. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında yeni başlayan ve Medyapım ve Mf Yapım tarafından hazırlanan Öğretmen Dizisinin yayınlanan ilk iki bölümü seyirciden büyük beğeni topladı. Reyting sıralamasında ilk sıralara yerleşen ve seyirci tarafından da heyecanla takip edilmeye başlayan dizinin 3. Bölüm fragmanı da yayınlandı. 12 A sınıfında yaşanan intihar olayının ardındaki sorumlu kişiyi bulmaya ve bu kişiyi kendisiyle yüzleştirmeye çalışan Akif Öğretmenin bunun için tüm sınıfı rehin alması seyirci için oldukça değişik ve çarpıcı gelirken zaman zaman diziyle ilgili tepkilerde duyuluyor. Japonya’da yayınlanan bir diziden uyarlanan Öğretmen Dizisi ilk bölümlerde Merve Girgin tarafından kaleme alınırken ani bir kararla dizinin senaryosunu yazan Merve Girgin senaryoyu başka bir isme devretti. İşte Öğretmen Dizisi’nin yeni senaristi ve bu değişikliğin neden yapıldığının ayrıntıları!

Öğretmen Dizisi’nde Şok Senarist Değişikliği!

Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve Medyapım’la MF Yapımın birlikte hazırladığı uyarlana dizi Öğretmen ilk iki bölümüyle seyirciden tam not aldı. İlginç ve çarpıcı konusuyla bir anda seyircin ilgisini çeken dizi Çarşamba akşamlarında en çok seyredilen diziler arasında yer aldı ve reytinglerde üst sıralara yerleşti. Dizinin senaristliğini üstlenen Merve Girgin ise ani bir kararla görevini daha önce pek çok diziyi de kaleme alan Rahşan Çiğdem İnan’a devretti. Bu ani değişikliğin sebebinin arkasındaki sebep henüz bilinmezken ilk bölümlerin atmosferini ve dünyasını kuran Merve Girgin’in neden diziyi yazmaya devam etmediği konusunda da bir açıklama yapılmazken önümüzdeki bölümlerde dizinin nasıl gelişeceği ise merak konusu oldu.

Öğretmen Dizisi Tam Yol!

Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan keskin ve Şerif Erol gibi usta isimlerin yer aldığı ve henüz iki bölümü yayınlanan Fox Tv’nin çiçeği burnunda dizisi Öğretmen gelecek bölümler için de seyirciden büyük ilgi görecek gibi görünüyor. Bir öğretmenin sınıfındaki öğrencilere iyi birer insan olmayı, empati yapmayı, sadece kendileri için değil başkaları içinde yaşamayı ve en önemlisi doğru birer insan olmayı öğretmeye çalıştığı ve bunu değişik bir yolla anlattığı Öğretmen dizisi yayınlanan ilk iki bölümde yükselen reytingiyle de üst sıraları zorlayacak gibi görünüyor. Dizi de yaşanan senarist değişikliğinin önümüzdeki bölümlere nasıl yansıyacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ancak kurulan atmosfer ve karakter yapılanmaları dizinin sağlam bir hikayesi olduğunu da gözler önüne seriyor. Öğretmen Dizisi her Çarşamba akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de.

13-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar