Öğretmen 9. Bölüm izle (Final)

Öğretmen 9. Bölüm izle (Final)
Öğretmen dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. İzleyiciyle 9. bölümde vedalaşacak Öğretmen dizisi, son bölümüyle duygusal anlar yaşatacak. Öğretmen 9. Bölüm izle (Final)

Senaryosu Merve Girgin tarafından yazılan, başrollerinde İlker Kaleli ve Ceren Moray'ın olduğu Öğretmen dizisi ekrana veda ediyor. Öğretmen 9. Bölüm izlemek isteyenleri bu akşam duygusal bir bölüm bekliyor. Ekranların dikkat çeken yapımlarından biri olarak yayına başlayan Öğretmen dizisi de reyting kurbanı oldu. Öğretmen 9. Bölüm (final) izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirdiniz. Öğretmen 9. Bölüm izle!

Öğretmen final bölümü izle!

MF Yapım ve Medyapım'ın ortak projelerinden biri olan Öğretmen dizisi geçen sezon yayına başlamıştı. Farklı senaryosuyla dikkat çeken yapım koronavirüs salgını sebebiyle yayınlarına ara vermiş ve erken final yapmıştı. Kötü bir döneme denk gelen Öğretmen dizisi yeni sezonda da yayına devam etti, fakat bu defa da reyting kurbanı oldu. Son günlerde özellikle yeni dizilerin izlenme oranlarının artmasıyla Öğretmen dizisi reytin sıralamasında geriledi ve son bölümü ile ilk 10 program listesine giremedi. Bu sebeple final kararı alan Öğretmen dizisinin son bölümü bu akşam saat 20:00'da Fox Tv ekranlarında olacak. Öğretmen 9. Bölüm izle (Final)

Öğretmen 9. Bölüm izle!

İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Şerif Erol ve Serkan Keskin'in yer aldığı Öğretmen dizisi bu akşam son bölümüyle ekrana gelirken, yayınlanan Öğretmen 9. Bölüm fragmanı duygusal sahnelerin varlığına işaret ediyor. Fox Tv'nin dikkat çeken dizilerinden biri olan Öğretmen'de idealist bir öğretmenin öğrencilerini rehin alarak onlara sıra dışı bir şekilde hayat dersi vermesi ekrana yansımıştı. Final kararı alınan dizinin bu akşamki son bölümünde ise İlker Kaleli'nin canlandırdığı Akif Erdem öğretmenin öğrencilere verdiği son ders yer alacak. Öğretmen final bölümü izle!

Öğretmen 9. Bölümde (Final) neler olacak?

Öğrencileriyle duygusal bir sahne ile vedalaşan Akif öğretmen, kendisi için nasıl bir son planlıyor? Çatıya çıkan ve ilk kez görüntü veren Akif öğretmene öğrencileri etten duvar örüyor. Hem duygsal hem de nefes kesen sahnelerin yer alacağı Öğretmen final bölümü izle! Yukarıdaki bağlantıyı kullanarak Öğretmen 9. bölüm izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

15-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar