Öğretmen Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Öğretmen İlk Bölüm Ne zaman?

Öğretmen Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Öğretmen İlk Bölüm Ne zaman?
Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Öğretmen Dizisi'nin yayın tarihi belli oldu! Öğretmen Dizisi'nin ilk bölümü ne zaman? İşte detaylar!

Medyapım ve MF Yapım tarafından ortaklaşa hazırlanan ve Fox Tv’de ekrana gelecek olan Öğretmen Dizisi bir süre önce sete inmiş ve çekimlere başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde de Fox Tv’de tanıtımları yayınlanmaya başlayan Öğretmen seyirci tarafından heyecanla beklenen diziler arasında. Dizinin çekimleri devam ederken yayın günü ile ilgili bir açıklama yapılmaması seyirciyi meraka sevk etmiş ve dizinin başlama tarihi heyecanla ve merakla beklenmeye başlamıştı. Sonunda beklenen gerçekleşti ve 2020 yılının iddialı uyarlama dizlerinden Öğretmen’in yayın tarihi belli oldu. Diziyi heyecanla bekleyen seyircilerde dizinin başlayacak olması dolayısıyla sevinçlerini sosyal medyadan paylaştı. İşte Fox Tv’nin yeni dizisi Öğretmen’in yayın günü!

Öğretmen Son Sayıyor!

Yayınlanan fragmanları bir anda herkesi heyecanlandıran Öğretmen Dizisi’nin yayın tarihi Fox Tv taraflından belirlendi. Oyuncu kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un yer aldığı iddialı dizi Öğretmen’in ilk yayın tarihi belli oldu. Çekimleri devam eden dizinin ilk bölümünün 4 Mart 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana gelecek. Yayın tarihinin açıklanmasıyla 4 Martı heyecanla beklemeye başlayan seyirciler Öğretmen Dizisinden oldukça umutlu. Uyarlama dizisi olan ve bir öğretmen ve sınıfındaki öğrencilerin hikayeleri konu alan dizinin ilk bölüm tanıtımları da dönmeye başladı. İlker Kaleli’nin canlandırdığı Akif Öğretmen’in “sizinle şu andan itibaren öğretmen öğrenci değiliz. Şu andan itibaren sizler benim rehinemsiniz” sözleri fragmana damga vururken seyirci dizide neler olacağını merakla beklemeye başladı.

Öğretmen Dizisi Konusu Ne?

Uyarlama dizisi olan ve Japon Diziden uyarlanan Öğretmen idealist ve dürüst bir öğretmenin öğrencilerine doğrulukla ilgili bir ders vermek ister. Akif Öğretmen son dersinde öğrencilerini rehin alır ve sınıfa kapatır. Okula da bir bomba yerleştirir. Akif öğretmenin tek derdi sınıfında daha önce ölen Rüya adlı öğrencisinin ölümüne kimin sebep olduğunu bulmaktır. Sınıfına buna kimin sebep olduğunu bulmadan bırakılmayacaklarını söyler. Bir süre sonra olaylar beklenmedik bir hızda gelişmeye başlayacaktır. Akif Öğretmen’in sınıfından tek istediği şey doğruyu söylemeleridir. Bunun için tüm öğrencilerini kendi vicdanlarıyla bir muhasebe yapmaya davet eder.

21-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar