Merve Kült Filminin Kadrosu Netleşiyor! Filme İki Yeni İsim Daha Katıldı

Merve Kült Filminin Kadrosu Netleşiyor! Filme İki Yeni İsim Daha Katıldı
Şu sıralar dizi ve sinema sektöründe gündemde olan ve hazırlıkları süren Merve Kült Filminin oyuncu kadrosuna iki yeni isim daha katıldı.

Özellikle Menajerimi Ara dizisindeki başarısıyla göz dolduran genç ve güzel oyuncu Ahsen Eroğlu’nun başrolünde yer aldığı Merve Kült Filmi için 03 Medya tarafından yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle cast konusunda ciddi bir çalışma yapan yapım şirketi bunun için üst düzey oyuncularla görüşmelere ve anlaşmalara devam ediyor. Şu ana kadar Ahsen Eroğlu ve erkek başrol oyuncusu Ozan Dolunay dışında Olgun Toker, Zuhal Olcay, Esra Akkaya, Ege Aydan ve Ahu Yağtu gibi başarılı ve üst düzey oyuncuların yanı sıra yapım şirketi ii yeni isimle daha el sıkıştı. Son olarak geçtiğimiz sezon Son Yaz dizisinde yer alan Arif Pişkin ve başarılı oyuncu Mine Tugay’da filmin kadrosuna dahil oldu.

Merve Kült Netflix’te Yayınlanacak

03 Medya tarafından hazırlıkları süren Merve Kült Filmi için cast çalışmalarında sona gelindi. Filmin Netflix’te yayınlanacağı öğrenilirken filmin rejisini Cemal Alphan üstlenirken senaryosunu ise Ceylan Naz Baycan’la yönetmen Cemal Alphan kaleme alacak. Filmde 28 yaşında Halkla İlişkiler Müdürü pozisyonuna getirilen Merve adlı genç bir kadının hayatı anlatılıyor. Merve’nin günlük hayattaki komik, sıradan, maceralı ve ilginç hayatı filmin ana konusunu oluşturuyor. Merve yoğun geçen hayatının bir anında baygınlık geçirerek hastaneye kaldırılır ve burada panik atak hastası olduğunu öğrenir. Bundan sonra Merve peş peşe çok ciddi kararlar alır ve bunların sonucunda da kendini bir noktaya giderken bulur.

Arif Pişkin Kimdir?

Son olarak Son Yaz Dizisinde rol alan ve şu sıralar vizyonda olan Bergen Filmindeki performansıyla da oldukça beğenilen yılların deneyimi usta isim Arif Pişkin 30 Kasım 1970 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu okul yıllarından itibaren tiyatronun içinde yer almıştır. Pek çok yapımda yer alan Arif Pişkin’in rol aldığı yapımlar arasında

·         Son Yaz

·         Kurtuluş

·         Yaban

·         Köprü

·         Gece Sesleri

·         Türkan

·         Mor Menekşeler

·         Öyle Bir Geçer Zaman ki

·         Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

·         Koca Dünya

·         Ufak Tefek Cinayetler

·         İstanbullu Gelin

·         Bergen

·         ve, Payitaht Abdülhamid bulunmaktadır.

14-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar