Merve Kült’ten Yeni Tanıtım Geldi

Merve Kült’ten Yeni Tanıtım Geldi
İnternet yayın platformu Netfix’te yayınlanacak olan Merve Kült Filminin yeni tanıtımı yayınlandı. Film 9 Haziran’da yayınlanacak.

İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak yeni orijinal içeriklerden Merve Kült filmi için geri sayım sürüyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Netflix seyircisinin heyecanla beklediği film 03 Medya tarafından hazırlanıyor. Ceylan Naz Baycan’ın Merve Kült – Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü adlı kitabından Merve Kült adıyla uyarlanan filmin çekimleri geçtiğimiz yıl içinde tamamlanmıştı. Yönetmen koltuğunda Cemal Alphan’ın yer aldığı filmin senaryosunu yine kitabın da yazarı olan Ceylan Naz Baycan kaleme almıştı. Genç bir halkla ilişkiler müdürünün sıra dışı hayatını konu alan filmin başrolünde ise Ozan Dolunay ve Ahsen Eroğlu yer alıyor. Daha önce tanıtımı yayınlanan ve seyircinin heyecanla beklediği filmin yeni tanıtımı yayınlandı.

Merve Kült 9 Haziran’da Yayında

03 Medya tarafından hazırlanan ve Ceylan Naz Baycan’ın aynı adlı romanından uyarlanan Merve Kült filmi için geri sayım sürüyor. İnternet yayın platformu Netflix’te 9 Haziran’da yayınlanacak olan film büyük merak konusu oldu. Özellikle genç ve başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu’nun Merve karakteriyle seyirci karşısına çıkacak olması seyirciyi heyecanlandırırken filmin yayınlanan tanıtımları da bu heyecanı katlıyor. Son olarak filme dair yeni bir tanıtım yayınlanırken özellikle sosyal medya filmle ilgili devamlı bir şekilde gündem oluşturuyor. Cemal Alphan tarafından rejisi yapılan filmin yayınlanan tanıtımları beğenilirken filmin yayın tarihi olan 9 Haziran dört gözle bekleniyor. Netflix’in iddialı yapımlarından olan Merve Kült bir halkla ilişkiler müdürünün hikayesini konu alıyor.

Merve Kült Filmi Konusu ve Oyuncuları

İnternet yayın platformu Netflix’te 9 Haziran tarihinde yayınlanacak olan Merve Kült bir dram ve gençlik filmi olarak hazırlanmış durumda. Bir şirketin PR bölümünde kariyer yapan Merve Kült’ün hayatında olup bitenleri anlatacak olan film, moda düşkünü, özgür ruhlu Merve’nin evinden çıkarılma riski baş gösterince para bulmak için bir flört uygulaması geliştirmesiyle başlar. Ancak Merve’nin patronunun başka planları vardır. Filmin oyuncu kadrosunda

-          Ahsen Eroğlu

-          Ozan Dolunay

-          Zuhal Olcay

-          Olgun Toker

-          Ahu Yağtu

-          Arif Pişkin ve

-          Mine Tugay yer alıyor.

12-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar