Merve Kült Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu

Merve Kült Filminin Yayın Tarihi Belli Oldu
İnternet Yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve Ahsen Eroğlu’nun başrolünde Merve olarak yer aldığı Merve Kült Filminin yayın tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz yaz aylarında 03 Medya tarafından hazırlıkları başlayan ve çekimleri yapılan Merve Kült adlı filmin son hazırlıkları da tamamlandı ve filmin yayın tarihi belli oldu. Seyircinin merakla beklediği ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Merve Kült Filmi internet yayın platformu Metflix’te yayınlanacak. Netflix’in iddialı yapımları arasında gösterilen ve başrolünde Ahsen Eroğlu ile Ozan Dolunay’ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Cemal Alphan yer alıyor. Ceylan Naz Baycan’ın aynı adlı eserinden uyarlanan ve yine Ceylan Naz Baycan tarafından senaryosu kaleme alınan filmin ilk fragmanı da yayınlandı. Seyircinin merakla beklediği yapımın yayın tarihi ise 9 Haziran olarak duyuruldu.

Merve Kült 9 Haziran’da Yayında

03 Medya tarafından hazırlanan ve Cemal Alphan tarafından rejisi yapılan Merve Kült Filmi için merakla beklenen yayın tarihi yayıncı platform Netflix tarafından duyuruldu. Netflix’in iddialı projeleri arasında gösterilen ve seyircinin de merakla beklediği Merve Kült 9 Haziran tarihinde platformda yayınlanmaya başlayacak. Tarihin açıklanması ve ilk fragmanın yayınlanmasıyla seyircinin daha da heyecanlandığı yapımın başrolünde son dönemin genç ve parlayan güzel oyuncusu Ahsen Eroğlu ile başarılı genç oyuncu Ozan Dolunay yer alıyor. Filmin yayınlanan ilk sahnesi oldukça beğenilirken Netflix bu projeden büyük bir beklenti içinde. Yeni aboneler kazanmak ve pazardaki yerini korumak isteyen Netflix bu ve benzeri projelerle seyircinin dikkatini çekmeye çalışıyor.

Merve Kült Konusu ve Oyuncuları

Netflix’te 9 Haziran tarihinde yayınlanacak olan 03 Medya imzalı Merve Kült Ceylan Naz Baycan’ın aynı adlı eserinden uyarlanmış durumda. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı film, 28 yaşında Halkla İlişkiler Müdürü pozisyonuna getirilen Merve’nin hikayesini anlatıyor. Merve bir gün baygınlık geçirir ve hastaneye kaldırılır. Merve hastanede panikatak hastası olduğunu öğrenir. Merve bu hastalığı kabul etmez ve reddeder, sevgilisinden ayrılır ve annesinin yanından ayrılarak bir arkadaşının yanına taşınır. Ayrıca pek çok olay yaşayacak olan Merve hiç beklemediği bir yerde kendisini bulur. Filmin kadrosunda

-          Ahsen Eroğlu

-          Ozan Dolunay

-          Zuhal Olcay

-          Olgun Toker

-          Ahu Yağtu

-          Arif Pişkin ve

-          Mine Tugay yer alıyor.

27-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar