Meryem 1. bölümü yayınlandı. İşte ikinci bölüm fragmanı...

Meryem 1. bölümü yayınlandı. İşte ikinci bölüm fragmanı...
Meryem dizisi 1. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Meryem 2. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapması beklenen dizi bakalım beklenen başarıyı yakalayabilecek mi?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan Meryem, yeni sezonda yayınlanmaya başlayan diziler arasında yerini aldı. Başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Bestemsu Özdemir, Serenay Aktaş gibi tanınmış isimler yer alıyor. Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın yapıyor.
Meryem dizisi 2. bölümü 9 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’da kanal D ekranlarında olacak. Meryem dizisinin her hafta çarşamba akşamları yayınlanacak olan yeni bölümlerini canlı tv kalitesiyle takip edebilirsiniz.
 

Meryem  1. bölümde neler oldu?
O gece yağmur vardır ve bir anda genç birkaç insanın hayatı değişir. Dizinin ilk bölümünde Oktay’ın kullandığı araç yağmurlu bir gecede Savaş’ın nişanlısına çarpar ve onun ölümüne neden olur. Savcı olmak üzere olan Oktay’ın kariyerini düşünen nişanlısı Meryem, işin içinde bir ölüm olduğunu bilmeden suçu üstlenir. Meşhur Sargun Holding’in veliahttı Savaş Sargun da kaza gecesi sevgilisine evlenme teklif edecektir. Kaza sonrası sevgilisinin kaybeden Savaş, sevgilisinin katili olduğunu düşündüğü Meryem’e hayatı zindan etmeye yemin eder.  

02-08-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler