Meryem dizisi ne zaman başlayacak?

Meryem dizisi ne zaman başlayacak?
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Meryem, ne zaman başlayacak? Meryem dizisinin konusu ne olacak? Meryem dizisinde hangi oyuncular yer alacak? Meryem dizisi hangi gün yayınlanacak? İşte yeni dizi Meryem ile ilgili tüm detaylar.

Başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Aysin Turan ve Cemal Toktaş'ın yer aldığı yeni Meryem ne zaman başlayacak? İşte dizi ile ilgili tüm merak edilenler...

Yönetmenliğini Mustafa Şevki'nin üstlendiği Meryem dizisinin başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Aysin Turan ve Cemal Toktaş yer alıyor. Yayınlanmaya başlar başlamaz Meryem dizisini Canli TV'den takip edebilirsiniz.

İntikam dizisi olan Meryem'de, Savaş, talihsiz bir araba kazası sonucunda sevdiği kadını kaybeder. Ancak arabayı kullanan Oktay'ın yerine suçu Meryem üstlenir. 

Yeni dizi Meryem, ilk bölümüyle 2 Ağustos çarşamba akşamı ekranlara gelecek.

Meryem dizisinin konusu:
Dizi aşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsıyla yanan Savaş’ın ve suçlu gördüğü Meryem'in hikayesini anlatacak.  Bir gece yarısı meydana gelen trafik kazasıyla birçok insanın hayatı değişecek. Kazada sevdiği kadını kaybeden Savaş, içinde biriktirdiği intikam duygusuyla suçlu gördüğü Meryem’den intikam almak için elinden geleni yapacak.
Furkan Andıç, sevdiği kadının intikamını almaya çalışan Savaş’ı, Ayça Ayşin ise diziye adını veren Meryem karakterini canlandıracak. Meryem dizisi yakında Kanal D'de!

21-07-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar