Ünlü Oyuncu Merve Erdoğan'ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Merve Erdoğan'ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu
Genç ve başarılı oyuncu Merve Erdoğan ile eşi Mert Carim’in dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Çiftin bir kız bebekleri dünyaya gelecek.

Bir zamanların Bücür Cadı dizisinin Zeliş’i, şimdilerin genç ve güzel oyuncusu Merve Erdoğan 2020 yılında Mert Carim ile nikah masasına oturmuş ve evlenmişlerdi. Mutlu bir birliktelikleri olan çift geçtiğimiz haftalarda bir bebekleri olacağını açıklamış ve bu mutluluğu yakınları ve sevdikleriyle birlikte yaşamışlardı. Aradan geçen haftaların ardından ünlü ve güzel oyuncu Merve Erdoğan bebeğinin cinsiyetini sevenleriyle paylaştı. Ünlü oyuncu bebeği olacağını sosyal medya hesabımdan paylaşmıştı, aynı şekilde bebeğinin cinsiyetini de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Merve Erdoğan dünyaya gelecek bebeğinin ismi konusunda ise sevenlerinden yardım istedi.

Kızımız Olacak

Bir zamanların en popüler ve en çok izlenen dizisi Bücür Cadı’nın küçük oyuncusu şimdilerin genç ve ünlü oyuncu Merve Erdoğan iki yıl önce evlendiği eşi Mert Carim ile geçtiğimiz haftalarda bir bebekleri olacaklarını duyurmuşlardı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları bu paylaşımın ardından şimdi ise Merve Erdoğan dünyaya gelecek bebeğinin cinsiyetini yine sosyal medya hesabından paylaştı. Merve Erdoğan paylaşımında “bu bizim çekirdek ailemizin üç kişi kutladığı ilk bayramdı. Bizim için çok güzeldi umarım sizin içinde güzel geçmiştir. Şimdi sizden küçük bir yardım isteyeceğim. Bebeğimizin cinsiyeti belli oldu. Allah’ın izniyle bir kızımız olacak. Sizlerden aklınıza gelen, sevdiğimiz kız bebek isimlerini yoruma yazmanızı ve bu seçimimizde yardımcı olmanızı rica edeceğim. Hadi miniğimizin adını beraber seçelim” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu paylaşımının ardından paylaşıma binlerce yorum ve pek çok isim önerisi geldi.

Başıma Gelen en Güzel Şey Sensin

Ünlü isim Merve Erdoğan geçtiğimiz evlilik yıl dönümlerini eşine söylediği oldukça romantik cümlelerle kutlamıştı. Erdoğan eşine “senin eşin olarak bir sene. Hayalini kurduğumdan daha güzel, daha hızlı, daha heyecanlı ve olabildiğine doya doya… Başıma gelen en güzel şeysin sen. Şansım, doğru yolum ve en büyük mutluluğumsun. Yıllarca tek isteğimiz birlikte güzel bir yuva kurmak oldu. Düştük, kalktık ama ellerimizi hiç bırakmadık. Tüm ömrüm gözlerinde, kalbinde, ellerin ellerimde geçsin canım kocacığım. Nice güzel yıllarımız, birbirinden neşeli anlarımız olsun” ifadelerini kullanmıştı.

05-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar