Oğuzhan Koç yeni şarkısıyla listelere zirveden girdi

Oğuzhan Koç yeni şarkısıyla listelere zirveden girdi
Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkısıyla listelere zirveden girmeyi başardı. Oğuzhan Koç'un 'Aşkın Mevsimi' isimli yeni şarkısı beğeni topladı. İşte o şarkı ve klibi…

Şarkılarıyla beğeni toplayan Oğuzhan Koç son şarkısı Aşkın Mevsimi'ni sevenleriyle buluşturdu. Yaptığı şarkılarıyla hit olan Oğuzhan Koç'un yeni şarkısı ise daha ilk günden listeleri alt üst etti. Aşkın Mevsimi adını verdiği şarksını yayınlayan Oğuzhan Koç büyük bir başarı yakaladı. Yaptığı single şarkılarla büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan Koç'un yeni şarkısı Spotify New Music Friday Türkçe Pop Müzik sayfalarına birinci sıradan giriş yaptı. Ayrıca YouTube Trendlerdeki Müzik Listesine de 2. Sıradan giriş yapan Aşkın Mevsimi kısa sürede 1. Sıraya yükseldi.

Oğuzhan Koç Aşkın Mevsimi yayınlandı

Başarılı şarkılara imza atan Oğuzhan Koç yeni şarkısıyla da listelere 1. Sıradan girdi. Hit parçalarla milyonlarca dinlenmeye ulaşan Oğuzhan Koç beklenen yeni şarkısını hayranlarının beğenisine sundu. BKM Mutfak'taki oyunculuğu ile de tanınan Oğuzhan Koç şarkıları ile yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Aşkın Mevsimi adını verdiği şarkısına bir de klip çeken Oğuzhan Koç kışa iddialı bir parça hazırladı. Klip ve şarkısını yayınlayan Oğuzhan Koç'un parçası kısa sürede sadece YouTube'da 1 milyon sınırını aştı. Müzikseverler Aşkın Mevsimi şarkısını kış aylarının hit parçası olarak yorumladı.

 

Oğuzhan Koç'un yeni şarkısı Aşkın Mevsimi'nin söz ve müziği Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran'a ait. Hype Muzic yapımcılığında hazırlanan Aşkın Mevsimi'nin düzenlemesi de Çağrı Telkıvıran tarafından yapıldı. Oğuzhan Koç'un seslendirdiği Aşkın Mevsimi için sade ve film tadında bir klip hazırlandı. Şarkı ve klip çok beğenilirken Oğuzhan Koç'un Youtube kanalına çok sayıda dinleyici yorumu geldi. Oğuzhan Koç hayranları yeni şarkısı Aşkın Mevsimi'ne de tam not verdi.

'Aşkın Mevsimi' şarkısının sözleri:

Çabaladım bir yere varmadı

Gördümki aşk seni de sarmadı ben gibi

Kimse de halimi sormadı

Sormasa da hiçbiri yormadı sen gibi

Yolumuzun nesi uzun anlat?

Yalanla, elde kalanla yaşıyoruz

Sonumuzu görüyorum anla

Damla damla zamanla eriyorum

Ah…

Havada kadehim yine,

Sana içiyorum diye,

Yalnızlık biçiyorum.

Ya kış ya sonbahar niye?

Bakmadım hiç mevsimine,

Ben yazı bilmiyorum.

04-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar