Şarkıcı Irmak Arıcı Özür Diledi

Şarkıcı Irmak Arıcı Özür Diledi
Yaklaşık bir ay önce trafikte tartıştığı bir sürücünün yüzüne tüküren ve bu olayla magazin basınında gündem olan ve çok tepki alan şarkıcı Irmak arıcı özür diledi.

Ünlüler zaman zaman hiç istemedikleri durumlarla gündem olabiliyorlar ve bu durum ne yazık ki onların kariyerinde çok ciddi olumsuz izler bırakabiliyor. Yaptıkları küçük bir hata ya da bir anlık sinir ve ters bir davranış ne yazık ki günler, haftalar ve hatta yıllar boyu bu ünlü isimlerin üzerine yapışıp kalabiliyor. Çoğu zaman bunu o anın öfkesi ve anlık psikolojisiyle yapsalar da ne yazık ki hata yapılmış oluyor ve geri dönüşü çok zor oluyor. Yapılacak tek geri dönüş ise çoğunlukla özür dilemek oluyor. Geçtiğimiz ay trafikte tartıştığı bir kişinin yüzüne tüküren genç şarkıcılardan Irmak Arıcı’da bu anlık öfke ve kontrolsüz davranışının kurbanı olmuştu. Trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne tükürerek bir anda magazin basını ve hatta genel itibariyle haber gündeminde de yer alan ünlü isimden bir ay sonra beklenen özür geldi.

Beni Müzikle Affederseniz

Bir ay önce trafikte tartıştığı bir sürücün yüzüne tüküren ve bu olayla bir anda magazin basınında gündem olan ve birçok kişiden de büyük bir tepki alan 23 yaşındaki genç şarkıcı Irmak Arıcı sevenlerinden ve tüm Türkiye’den özür diledi. Genç şarkıcı Irmak Arıcı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda “benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız onunla affedersiniz biliyorum. Ve hep söylediğim gibi her ne çıkarsa çıksın dilinizden, dillendirdiğim şarkı sizin sayenizde büyüdü. Milyonlara ulaştı. Gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı unut ederim, sizi seven Irmak” ifadelerini kullandı. Bu ifadeler magazin basınında yine büyük bir gündem oldu.

Neler Yaşanmıştı?

Yaklaşık bir ay önce trafikte yol alan ünlü ve genç şarkıcı Irmak Arıcı bir anda kendisini bir tartışmanın içinde bulmuş ve bir sürücüyle sert bir diyaloga girmişti. Irmak Arıcı daha sonra tartıştığı sürücünün yüzüne tükürmüştü. Bu olay basında ve sosyal medyada büyük ses getirmiş ve genç şarkıcı büyük bir tepkiyle karşılaşmıştı. Bu olayı yaşayan sürücü ise yaptığı açıklamada “uyarmak amacıyla kornaya bastım. Kornaya bastıktan sonra kendisi el hareketleri yaparak bana küfür etti. Kaçmak istediğim zaman önüme arabayı kırdı” ifadelerini kullanmıştı. Irmak Arıcı cephesinden ise olayla ilgili başka bir açıklama gelmiş ve “hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mobese görüntülerini aldık inceleniyor. İzlediğiniz, görüntülerin sadece son bölümü. Yasal süreci başlattık” ifadeleri kullanılmıştı.

 

12-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar