Mine Teber 'Kalk Gidelim'e katıldı

Mine Teber 'Kalk Gidelim'e katıldı
Kalk Gidelim dizisi kadrosuna yepyeni bir isimi daha dahil etti. Kalk Gidelim kadrosuna yeni katılan Mine Teber gerçekte kimdir? İşte ayrıntılar...

Cumartesi akşamları izleyicinin gecesini neşelendiren Kalk Gidelim dizisi yeni sezon bölümleri ile hız kesmeden devam ediyor. Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna usta oyunculuğu ve sevecen tavırları ile akıllara kazınan oyuncu Mine Teber dahil oldu. Kalk Gidelim kadrosuna dahil olan Mine Teber'i gelin yakından tanıyalım. Kalk Gidelim Mine Teber kimdir? Mine Teber, Kalk Gidelim dizisinde hangi karaktere hayat verecek? İşte merak edilen tüm detaylar..

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 79. bölümüyle sevenlerine eğlenceli ve hoş dakikalar yaşatan Kalk Gidelim'in geniş oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor. Başrollerini Ayça Varlıer, Ufuk Özcan, Mehtap Bayri ve Kerem Kupacı'nın paylaştığı diziye sevilen oyuncu Mine Teber dahil oldu. Son olarak diziye dahil olan isim Mine Teber dizide hangi karaktere hayat vereceği merak konusu. Kahkaha dolu yeni bölümleri ile hız kesmeden devam eden dizi her Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Her bölümü büyük heyecanla beklenen dizinin çekimleri Muğla'da gerçekleşiyor. Dizi kadrosuna son olarak dahil olan oyuncu Mine Teber, birçok başarılı dizi ve filmde rol almışıtır. Usta oyuncuyu son olarak Geniş Aile Komşu Kızı filminde rol alırken karşımıza çıkmıştı. Peki Mine Teber kimdir? Mine Teber dizide hangi rolü canlandıracak? Daha önce hangi dizi veya yapımlarda rol aldı? 

Kalk Gidelim Mine Teber kadrosunda!

Yeni sezon bölümleri ile sevenlerini farklı ve eğlenceli maceralara sürükleyen Kalk Gidelim dizisine dahil olan Mine Teber, dizide Ufuk Özkan'ın rolünü canlandırdığı Seyfettin karakterinin kayın validesi rolünde diziye dahil olması bekleniyor. Ufuk Özkan ve Mine Teber daha öncede Geniş Aile dizi ve sinema filminde birlikte rol almışlardır. Usta oyuncu Mine Teber'in de kadrosuna dahil olduğu Kalk Gidelim dizisi yeni bölümleri ile her Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında saat 20.00'de izleyicisi ile buluşuyor. Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümleri canlı ve kesintisiz bir şekilde izlemek için TRT 1 canli izle adresine ulaşabilirsiniz..

Mine Teber Kimdir?

Mine Teber, 1 Ocak 1961 tarihinde Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. 1989 senesinde yer aldığı Bizimkiler dizisi ilk kez dizi severlerin karşısına çıkmıştır. Bu tecrübesinin ardından çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almakla yetinmeyen oyuncu sunuculukta yapmıştır. 2015 yılında Trt 1 ekranlarında yayınlanan Zeyrek İle Çeyrek dizisinde Saadet karakterine hayat vermiştir. Şimdi de Kalk Gidelim dizisinde rol alacak.

Mine Teber'in rol aldığı yapımlar;

İstanbul Sokakları - 2016

Zeyrek ile Çeyrek - 2015 - Saadet 

Boynu Bükükler - 2014 - Venhar

Urfalıyam Ezelden - 2014

Yol Ayrımı - 2012

Geniş Aile - 2009 - Muazzez

Cennetin Çocukları - 2008

Sessiz Gemiler - 2007 - Hasene

Gönül - 2006 - Terbiye

Hayat Bilgisi - 2003

Hadi Uç Bakalım - 2003 - Efsane

Kısa Devre - 2002

Bizimkiler - 1989 - Gülsüm

03-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar