Moldova - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Moldova - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?
Türkiye, Euro 2020 elemeleri H Grubu'nda altıncı sınavına Moldova karşısında çıkıyor. Moldova - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Euro 2020 elemeleri tüm hızıyla sürüyor. Türkiye, bulunduğu H Grubu'nda son aldığı Andorra galibiyetinin ardından 5 maçta elde ettiği 4 galibiyetle 12 puanla ikinci sırada yer aldı. A Millî Futbol Takımı'nın grupta oynayacağı bir sonraki maç Moldova ile deplasmanda olacak. Moldova, Andorra ile beraber grubun zayıf halkalarından birisi ama bu tip eleme gruplarda her maç altın değerinde oluyor. Son dakikalarda kazandığımız Andorra maçı da buna bir örnek. Euro 2020 gruplarına kalma yolunda hayati öneme sahip Moldova - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

Moldova ve Türkiye, Euro 2020 elemeleri H Grubu'nda ilk randevularına Mart ayında Eskişehir'de çıktı. O maçta oldukçe iyi bir oyun sergileyen millîler 5-0 gibi ezici bir sonuç ile sahadan ayrılmıştı. Bakalım iki takım arasında oynanacak ikinci maç öncesi Türkiye'de bazı eksikler bulunuyor. Roma'da yıldızı parlamaya devam eden Cengiz Ünder, Andorra maçından önce yapılan antrenmanda bir sakatlık geçirmişti. Andorra maçını kaçıran millî futbolcu, Moldova maçında da sahada olamayacak. Cengiz Ünder ile birlikte, Okay Yokuşlu ve Oğuzhan Özyakup da aynı sebepten ötürü Moldova maçında forma giyemeyecek.

Moldova - Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bugün oynanacak Moldova - Türkiye maçının başlama saati 21:45. TRT 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşakacak maça Zimbru Stadı ev sahipliği yapacak. Zimbru Stadı, Moldova'nın güneydoğusundaki başkent Kişinev'de yer alıyor. 

Moldova - Türkiye maçı muhtemel 11'ler

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Deniz Türüç, Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun.

Moldova: Alexei Coselev, Oleg Reabcuik, Igor Armas, Catalin Carp, Dinu Graur, Artur Ionita, Eugeniu Cebotaru, Radu Ginsari, Alexandru Suvorov, Victor Mudrac, Vadim Cemirtan.

Türkiye'nin Euro 2020 elemeleri H Grubu fikstürü

A Millî Futbol Takımı, Moldova maçının ardından gruptaki direkt rakipleriye önemli maçlar oynayacak. Bu maçlar Ekim ve Kasım aylarında oynanacak. İşte Türkiye'nin gruptaki fikstürü:

11 Ekim Cuma: Türkiye - Arnavutluk (Vodafone Park)

14 Ekim Pazartesi: Fransa - Türkiye (Stade de France)

14 Kasım Perşembe: Türkiye - İzlanda (Türk Telekom Stadyumu)

17 Kasım Pazar: Andorra - Türkiye (La Vella Ulusal Stadı)

10-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar