Muazzez Ersoy TRT'ye isyan etti: Ümit ediyorum ki mobbing değildir

Muazzez Ersoy TRT'ye isyan etti: Ümit ediyorum ki mobbing değildir
Usta sanatçı Muazzez Ersoy TRT Müzik'te yaptığı programda mikrofon sorunu yaşadı. Yaşananlara sinirlenen Ersoy, "Ümit ediyorum ki mobbing değildir" ifadelerini kullandı.

Türk Sanat Müziği'nin usta seslerinden Muazzez Ersoy TRT Müzik'te yaptığı programda zor anlar yaşadı. Muazzez Ersoy'un mikrofonunda sürekli problem yaşanması sanatçıyı sinirlendirdi. TRT Müzik kanalında her hafta 'Sevgiyle Muazzez Ersoy' isimli programla ekrana gelen Muazzez Ersoy bu hafta mikrofon sorunu yaşadı. Ünlü sanatçı yaşanan sorunun devam etmesi üzerine sinirlendi ve canlı yayını terketti. TRT'ye sert bir şekilde tepki gösteren usta sanatçı, "Ümit ediyorum ki hani inşallah bezdirme politikası değildir. Ümit ediyorum ki mobbing değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani" dedi.

Muazzez neden sinirlendi?

Sanat müziğinin sevilen sesi Muazzez Ersoy her hafta yaptığı programda teknik bir sorunla karşılaştı. TRT Müzik'te yayınlanan 'Sevgiyle Muazzez Ersoy' isimli programı hazırlayan ve şarkılarıyla ekran başındakilere hoş saatler yaşatan Ersoy bu hafta çok sinirlendi. Programda yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle şarkılarını istediği gibi söyleyemediğini ifade eden Muazzez Ersoy'un sözleri TRT'de mobbing uygulandığı iddialarını da beraberinde getirdi. Muazzez Ersoy önce reji ile iletişime geçti fakat sorun devam edince Ersoy canlı yayını terk etti. Programa ünlü sanatçının vokalistleri devam etti.

Nerede eski Muazzez!

TRT Müzik'te yayınlanan programda Muazzez Ersoy mikrofonunda sorun olduğunu ve şarkılarını istediği gibi söyleyemediğini belirtti. Ersoy, "Sevgili Seyhan oraya bir şey yazmış 'rejide ses düzgün'. Ama burada ben sağlıklı duyamazsam okuyamam. Ki şu anda da robot gibi okuyorum. Nerede eski Muazzez, geçen seneki Muazzez nerede şimdiki Muazzez… Rejideki sesin düzgün olması yetmiyor, sahnede kendimi sağlıklı duymalıyım. Şu anda da mikrofonum küt küt, mat geliyor. Neyse devam edelim, yapacak bir şey yok" dedi.

Muazzez Ersoy canlı yayını terk etti

Yaşanan sorunun devam etmesi üzerine iyice sinirlenen Muazzez Ersoy programı terk etti. Ünlü sanatçı, "Mikrofonum benim hep böyle kup kuru mu gelecek arkadaşlar. Yani bu nasıl bir sabotedir anlamıyorum. Yıllardır burada severek çarkı söylüyorum, müzik yapıyorum. Burası benim evim, evim gibi kalbime yazmışım. Şu anda nasıl bir durumla karşı karşıyayım bilemiyorum. Ümit ediyorum ki hani inşallah bezdirme politikası değildir. Ümit ediyorum ki mobbing değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani" diyerek sahneden ayrıldı. Devam eden parçaya ise sanatçının vokalistleri devam etti.

11-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar