Mucize Doktor 14. Bölüm izle

Mucize Doktor 14. Bölüm izle
Mucize Doktor 14. Bölüm izle; Fox Tv'nin fenomen dizisi Mucize Doktor 12 Aralık Perşembe günü yeni bölümüyle izleyicisi ile buluştu. Mucize Doktor son bölümü tek parça izle.

Mucize Doktor 14. bölüm izle; Dizi hayranlarını ekran başına toplayan dizi Mucize Doktor 12 Aralık Perşembe akşamı Fox TV'de yayınlandı. Taner Ölmez ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor bu bölümüyle de izleyicileri ekran başına kilitledi.

MUCİZE DOKTOR İZLE (14. BÖLÜM)

Bu bölümde izleyiciyi şok eden bir gelişme yaşandı. Ali Vefa'nın hayat hikayesini anlatan diziye yayınladığı dönemde izlenme rekorları kıran Doktorlar dizisinin akıllara kazınan karakteri doktor Ela yani genç ve güzel oyuncu Yasemin Özilhan süprizi damga vurdu. 2006 yılında başlayan Doktorlar dizisi 4 yıl gibi uzun bir süre devam etmiş ve Ela karakteriyle Yasemin Özilhan çok sevilmişti. 2011 yılında yayın hayatına son veren diziden sonra ekranlara veda eden Yasemin Özilhan uzun bir süredir oyunculuk yapmıyordu. Ve bu bölümde ilk kez kamera karşısına çıktı. 

MUCİZE DOKTOR 13. BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı’nın heyet tarafından suçsuz bulunmasının ardından hastalığıyla ilgili önemli ilerleme kaydeden Ali büyük bir adım atmaya karar vermiştir. Birine dokunmaya karar veren Ali’nin en büyük destekçisi Adil olacak ancak bu iş hiçte düşünüldüğü kadar kolay değildir. Ali’nin ilk dokunduğu kişi kim olacak?

Diğer tarafta yaşananların ardından Ferman ile arası bozulan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği hastanın ailesine ‘bakım evi düşündünüz mü’ sorusunu yönelten Ali, Ferman’ın tepkisiyle karşılaşır. Ferman’ın herkesten sakladığı sır nihayet ortaya çıkıyor. Aile ile bakım evine giden Ferman’ın yakını kim?

Hastane çıkışında hasta yakınlarının saldırısına uğrayan Ali’nin akıbeti de merak ediyor. Mucize Doktor 13. bölümünde Ferman ile Beliz’in arası açılacak. Normal insanlar gibi olmaya gayret gösteren Ali ilk defa birine dokunacak ve Ferman herkesten sakladığı sırrı Ali ile paylaşacak!

Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor saat 20:00’da Fox TV’de!

Yasemin Ergene Özilhan kimdir?

Oyunculuk kariyerine 8 yıl ara verdikten sonra Mucize Doktor dizisi ile sevenlerine süpriz yapan Yasemin Özilhan 1985 yılında Almanya’da doğdu. 2002 yılında Koçum Benim ve 2004 yılında Ah Be İstanbul adlı dizilerde oynayan Yasemin Ergene, Vizontele Tuuba filmi ile de ilk sinema deneyimini yaşadı. 2005 yılında yayınlanan Aşk Oyunu dizisinde Keremcem ile başrolde yer alan Ergene, kısa sürede aranan genç oyunculardan birisi oldu. Reklam filmlerinde oynayan güzel oyuncu 2006-2010 yılları arasında devam eden Doktorlar dizisiyle ismini duyurdu. Dizinin bitmesiyle birlikte üniversite okumak için oyunculuk kariyerini sonlandırdı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olan Yasemin Ergene Özilhan, 2011 tarihinde İşadamı İzzet Özilhan ile evlendi. Canlitv platformu olarak Yasemin Özilhan’a başarılar diliyoruz.

12-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler