Mucize Doktor 18. Bölüm izle

Mucize Doktor 18. Bölüm izle
Mucize Doktor 18. Bölüm izle; Fox TV'nin başarılı dizisi Mucize Doktor 16 Ocak Perşembe yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümü tek parça izlemek için detaylar haberde!

Fox TVnin en çok izlenen dizileri arasına adını yazdıran Mucize Doktor 16 Ocak Perşembe akşamı 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde, Ferman ekibin işleri savsakladığını görür ve onlara ceza olarak hastanenin cerrahi bölümünde gerçekleştirilen ameliyatları en ince detaylarını öğrenmeleri için iki gün süre verir. Öte yandan tedavisini Ferman'ın üstlendiği yapışık ikizler vakasında büyük problemler yaşanır. Mucize Doktor'un yayınlanan son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir, dizide bu hafta yaşanan gelişmeleri öğrenmek için yazının devamını okuyabilirsiniz.

MUCİZE DOKTOR 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı'ya duyduğu hislerden yavaş yavaş emin olmaya başlayan Ali, lunarparkta geçirdikleri dolu dolu akşamın ardından yaşadıklarını Ferman'a anlatmak ister. Ferman, Ali'nin kendisiyle bir anda samimiyet kurmasından büyük rahatsızlık duyar, üstüne asistanlarının işleri savsakladığını görür ve herkesi sınavdan geçirmeye karar verir. Ferman 'Son 1 yılda bizim hastanede bizim serviste yapılan tüm ameliyatları adım adım ezberleceksiniz' sözleriyle ekibe son 1 yılda cerrahi servisinde yaşanan tüm ameliyatları en ince detaylarına kadar öğrenmelerini ister. Herkes büyük bir çabayla neler olup bittiğini öğrenmeye çalışır ancak başarılı olamaz ancak Ali'nin son 1 yılda tüm yaşanan gelişmeleri ezberlemek sadece 3 saatini almıştır.

Diğer tarafta tedavisini Ferman'ın üstlendiği yapışık ikizlerin durumu da her geçen saat kötüye gitmektedir. İkizlerin tedavisinde Ali bir kez daha ön plana çıkacak ve tedavi için bulduğu formülü Ferman ile paylaşacaktır. Ancak bu formülün ardından sadece bir kardeşin hayatta kalması mümkündür. Sık sık cerrahi bölümüne yatan bölümün maskotu haline gelen Betüş belki de Berhayat hastanesine yirminci yatışını gerçekleştirir. Ali'ye çok çabuk kanı kaynayan Betüş ameliyatını da Ali'nin gerçekleştirmesini ister.

BEREN GÖKYILDIZ MUCİZE DOKTOR'DA

Başladığı günden beri büyük bir ilgiyle ve sevilerek seyredilen Mucize Doktor bu hafta yine küçük bir çocuğun hikayesini ele alıyor. 18. Bölümde ele alınan hikayede hasta olan küçük Betül hastaneye kaldırılır. Doktor Ali Vefa’nın hastası olan Betül’ün hastalığına çare aranmaya başlanır. Bu arada Ali ve Betül arasında samimi ve güzel bir ilişki gelişir. Mucize Doktor’da Betül karakterini ise ekranların sevilen küçük oyuncusu Beren Gökyıldız canlandıracak. Dizide konuk oyuncu olarak yer alacak Küçük Beren daha önce pek çok dizi de ve sinema filminde rol aldı ve seyirci tarafından çok sevildi.

16-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler