Mucize Doktor 19. Bölüm izle

Mucize Doktor 19. Bölüm izle
Mucize Doktor 19. Bölüm izle; FOX'un ilgi gören dizisi Mucize Doktor, 23 Ocak Perşembe akşamı 19. bölümüyle ekrana geldi. Bölümü tek parça olarak izlemek için yazıya göz atın.

FOX ekranlarının dikkat çeken dizileri arasında yer alan Mucize Doktor, 23 Aralık Perşembe akşamı 19. bölümüyle ekrana geldi. Yayınlanan bölümde Betüş'ü kurtarabilmek için herkes seferber oluyor. Her şeyi bir kenara bırakan Ferman, kendini, küçük kızı iyileştirmeye adar. Ali Vefa ise Nazlı'ya karşı hissettiği şeyler kendine itiraf etmiştir, şimdi sıra ise Nazlı'ya itiraf etmektedir. Betüş'ün de ittirmesiyle her şeyi itiraf etmeye karar verir. Hastaneye yaptığı iyilik karşısında ağır yaralanan bir adam getirilir. O adamı da iyileştirmek için yoğun bir çaba sarf etmeleri gerekecektir. Tüm bunlar ve daha fazlası Mucize Doktor'un yeni bölümünde yaşanacak. Mucize Doktor 19. bölümü tek parça olarak izlemek ve yeni bölümle ilgili daha fazla detay için yazının devamına göz atın.

MUCİZE DOKTOR 19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hastanedeki herkes Betüş'ü hayatta tutabilmek için seferber olur. Onu ölümden kurtarmaları gerekmektedir ancak zaman da aleyhlerine işler. Geçen her dakika Betüş ölüme biraz daha yaklaşır. Betüş, ameliyata alınmak istenir ancak saklı olan bir sır nedeniyle ameliyat gerçekleşemez. Bunun üzerine Adil kurul toplanır ve nasıl bir yol izleyeceklerini tartışırlar. Bunlar yaşanırken metroda yaşanan bir tacizi önlemeye çalışan ve ardından ağır yaralanan bir adam acil servise getirilir. Şanssız adam büyük olasılıkla hayatının geri kalanını sakat olarak geçirecektir. Bunu önleyecek herhangi bir şey yok gibi görünmektedir ancak Ferman'ın pes etmeye niyeti yoktur. Ferman, yaralı adamı kurtarabilmek için asistanlarına bir görev verir. 

Ali Vefa ve Betüş yeni tanışmalarına karşın iyi birer dost olurlar. Ali Vefa, Betüş'e bir gerçeği itiraf eder. Bu gerçek ise Nazlı'ya aşık olmasından başka bir şey değildir. Betüş, Ali Vefa'yı, Nazlı'ya açılması konusunda sıkıştırmaya başlar. Ali Vefa da en sonunda Nazlı'ya karşı hissettiği her şeyi açıklamaya karar verir. Bunu yapmak ise Ali Vefa için hiç de kolay değildir. En sonunda tüm gücünü toplayarak Nazlı'ya her şeyi itiraf eder.

Herkes Betüş için seferber olurken Betüş, bir fırsat kollar ve hastaneden kaçar. Hastanedeki herkes Betüş'ü bulabilmek için yoğun mesai harcar.

23-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler