Mucize Doktor 35. bölüm izle

Mucize Doktor 35. bölüm izle
Mucize Doktor 35. bölüm izle; FOX TV'den ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin 29 Ekim Perşembe yayınlanacak yeni bölümünü tek parça ve full HD izleyin.

Mucize Doktor 35. bölüm izle; Her Perşembe akşamı ekrana gelerek milyonları ekrana bağlayan Mucize Doktor dizisi 29 Ekim Perşembe akşamında 35. bölüm ile ekranda olacak. MF Yapım imzasıyla FOX TV'den ekrana gelen dizinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek isteyen izleyiciler hangi internet sitesinden izleyebileceğine dair araştırma yapıyor. Herkesi oldukça heyecanlandıran Mucize Doktor dizisinin bu akşam ekrana gelen yeni bölümüne aşağıdaki bağlantı ile ulaşabilir ve yeni bölüm ile ilgili bilgilere haberimizde göz atabilirsiniz.

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor 35. bölüm izle

Babasının aniden ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşan Nazlı, hastaneye getirilen ve mucize bir şekilde hayatta kalarak ölüm kalım mücadelesi veren hastayı iyileştirmek için büyük bir mücadele verir. Ferman ise farklı bir hasta ile ilgilenmektedir. Ancak Ferman bu vakaya mesleki profesyonelliğin dışında çıkarak fazaslıyla kişiselleştirir. Bu nedenle Beliz ve Tanju, Ferman'ın vakaya karşı böyle yaklaşmasını doğru bulmazlar. Herkes canla başla bu iki vakayla ilgilenirken Ferman'a iki vakada da Ali ve Nazlı'dan büyük destek gelir. Ancak ona destek olmak için kimsenin aklına gelmeyecek yollara başvurmaları gerekir.

Mucize Doktor izle

Mucize Doktor 34. bölüm özeti

Ali ve Nazlı bir iddiaya tutuşurlar ve Ali, iddiayı Nazlı'nın kazanması için ona iltimas tanır. Bu nedenle ikili arasında ufak bir tartışma yaşanır. Üstüne üstlük baş asistanlık yarışı başlar ve ikili yine bir rekabete girişir. Tüm bunların yaşandığı esnada Ali'nin aklını farklı şeyler kurcalar. Ferda ve Ali, Adil ile ilgili ortak bir zemine varamazlar. Tüm yaşananlar devam ederken Ali'nin tek çıkış yolu insanlarla ortak paydada birleşmek olur.

Mucize Doktor oyuncu kadrosu

Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hazal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut ve Reha Özcan gibi isimler yer alıyor. MF Yapım tarafından hazırlanan ve FOX TV'den ekrana gelen Mucize Doktor dizisinde Pınar Bulut ve Onur Koralp senaristlik yapıyor. Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek yönetmen koltuğunda oturan isimler.

29-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler