Mucize Doktor 54. Bölüm İzle

Mucize Doktor 54. Bölüm İzle
Mucize Doktor 54. Bölüm İzle; 18 Mart Perşembe akşamı 54. bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor Dizisinin yayınlanan 54. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 54. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş ve Hayal Köseoğlu’nun rol aldı Mucize Doktor bu akşam saat 20.00’da 54. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve bir uyarlama dizisi olarak ekrana gelen dizi özellikle ilk sezonunda tam anlamıyla ekranlarda fırtına gibi esmiş ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımı olmuştu. Bu sezon reytinginde belirgin bir düşüş yaşayan dizi her şeye rağmen Perşembe akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olarak seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Otizm ve savand sendromlu bir doktorun hikayesini anlatan dizi zaman zaman seyircide tam bir dram yaşatıyor. Mucize Doktor bu akşam yine heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da ekranlarda olacak.

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Doktor Ali Vefa ve Doktor Nazlı Anadolu’da taşrada bir hastaneye girmiş ve zor bir vakaya müdahale etmişlerdir. Ancak burada gördükleri ve yaşadıkları ikilinin unutabileceği türden olaylar değildir. İkili geri dönerken yanlarında birçok çocuk hasta da vardır.

Mucize Doktor 54. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor bu akşam yine seyirciye heyecanlı ve nefes nefese izleyeceği bir bölümle geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor. Doktor Nazlı hastanede takıntılı bir hastanın saldırısına uğramıştır. Nazlı bu takıntılı hastayla mücadele ederken bütün hastane inanılmaz bir yoğunluk içindedir. Ali ise Nazlı’ya yardım edebilmek için çalışırken o da aynı şekilde aynı takıntılı hastanın tacizine maruz kalır. Öbür taraftan Anadolu’dan getirilen çocuk hastalar için tüm hastane koşuşturmaktadır ama Vuslat Hanım’ın bir hastasının durumu çok kritiktir ve Vuslat Hanım bu hastayı kurtarabilmek için her şeyi yapar. Peki bu hasta kimdir ve Vuslat Hanım için ne ifade etmektedir. Öbür taraftan Ali, Ezo ve Vuslat hanım arasındaki gelişmelerde yeni gelişmeler yaşanacaktır. Mucize Doktor bu akşam ekrana gelecek 54. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor.

18-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar