Mucize Doktor 53. Bölüm İzle

Mucize Doktor 53. Bölüm İzle
Mucize Doktor 53. Bölüm İzle; 11 Mart Perşembe 53. Bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor Dizisinin yayınlanan 53. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 53. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Hakan Kurtaş, Bihter Dinçel ve Fırat Altunmeşe’nin rol aldığı Mucize Doktor bu akşam 53. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Mucize Doktor her ne kadar geçen sezon ki reytinglerinden uzak olsa da yine de Perşembe akşamlarının en çok seyredilen ikinci dizisi olmayı başarıyor. Savand sendromlu bir doktorun mesleğini yapabilmesi için mücadele etmek zorunda kaldığı olayları anlatan dizi her Perşembe akşamı ekrana geliyor. Uyarlama bir dizi olan Mucize Doktor bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda.

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşan Mucize Doktor’un yayınlanan son bölümünde Ali Vefa ve Nazlı arasında ki sorunlar tamamen çözülmüştür. Ancak buna karşı Ezo hastaneye dönmüş ve hastanede Halkla İlişkiler Müdürü olmuştur. Ezo’nun ilk icraatlarından biri de kardeş hastane uygulamasıyla Anadolu’ya kendi hastanelerinden doktorlar göndermektir ve bunun için ilk gidecek doktorda Ali Vefa olacaktır. Mucize Doktor bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

Mucize Doktor 53. Bölümde Neler Yaşanacak?

Fox Tv ekranlarının reytingi yüksek yapımlarından Mucize Doktor’un bu akşam yayınlanacak bölümünde Ali Vefa’yı zor bir süreç bekliyor. Kardeş hastane uygulaması için Anadolu’da bir hastaneye giden Ali Vefa, Nazlı ve Ezo zor bir sürecin içine girmişlerdir. Ali Vefa daha önce yaşadıklarının aynısını bu seferde burada yaşamaya başlar. Yeni hastanedeki doktorlar Ali Vefa’ya karşı inanılmaz önyargılı davranmaktadırlar. Nazlı her ne kadar bunun önüne geçmeye çalışsa da olaylar engellenemez. Ali Vefa hastaları tedavi etmek ister ama karşısında hep bir önyargı vardır. Ali elleri kesilmek istenen bir çocuk hastayı kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Bu arada Ezo ve Nazlı arasında kalan Ali her an daha da zor bir duruma girer. Öbür taraftan Doktor Ferman hastanede Vuslat Hanım’ın kaprisleriyle uğraşmaktadır. Mucize Doktor bu akşam ekrana gelecek 53. Bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar