Mucize Doktor 55. Bölüm İzle

Mucize Doktor 55. Bölüm İzle
Mucize Doktor 55. Bölüm İzle; 25 Mart Perşembe akşamı 55. Bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin yayınlanan 55. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 55. Bölüm İzle; Başrollerinde Taner ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş ve Hayal Köseoğlu’nun rol aldığı Mucize Doktor bu akşam saat 20.00’da 55. Bölümüyle Fox Tv’de seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve otizmli bir doktor olan Ali Vefa’nın hayatla ve çevresiyle olan mücadelesini anlatan dizi iki sezondur seyircinin en çok izlediği yapımlar arasında yer alıyor. Zaman zaman reyting düşüşleriyle karşılaşsa da yoluna istikrarlı bir şekilde devam eden dizi bu akşam yine heyecanlı ve dramatik bir bölümle seyirciyle buluşuyor. Mucize Doktor bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de.

Mucize Doktor son bölüm full izle

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve iki sezondur seyirciyle buluşan uyarlama dizi Mucize Doktor her bölüm heyecanlı olaylarla seyirci karşısına çıkıyor. Yayınlanan son bölümde Ali Vefa sevdiği kadın olan Doktor Nazlı için çaba harcar. Nazlı’nın yanlışlıkla saldırıya uğraması üzerine paniğe kapılan Ali Vefa onun için koştururken öbür taraftan hastanenin sahiplerinden Vuslat hanım’la da mücadele etmek zorunadır. Ancak en sonunda Vuslat hanım’ın kızı Ezo’ya her şeyi anlatır ve annesinin kendisiyle görüşmesini istemediğini söyler.

Mucize Doktor 55. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv’nin Perşembe akşamlarının emanet edildiği dizisi olan Mucize Doktor bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde dorukta bir heyecan yaşanacak. Bir asker uğurlama töreni sırasında zincirleme bir trafik kazası yaşanır ve çevredeki tüm hastanelerden olay yerine doktorlar ve ambulanslar sevk edilir. Doktor ferman’da tüm asistanları alarak olay yerine gider. Ortamda tam anlamıyla bir can pazarı yaşanmaktadır. Doktorlar hastalara yaralılara müdahale ederken Doktor Ali başka bir hastanenin doktoru tarafından fazlasıyla sıkıştırılır ve adeta limitleri zorlanır. Ancak bu sırada kimsenin fark etmediği Doktor Ferman’ın olay yerinde olmamasıdır. Doktor Ferman’dan saatlerdir herhangi bir haber alınamamıştır. Mucize Doktor bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirciyle buluşuyor. Mucize Doktor bu akşam 55. Bölümle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

25-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar