Kırmızı Oda’nın Nazlı’sı Pınar Deniz Diziye Veda Ediyor

Kırmızı Oda’nın Nazlı’sı Pınar Deniz Diziye Veda Ediyor
Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakterinin hikayesinin sona ermesiyle karakteri canlandıran Pınar Deniz diziye veda ediyor.

Tv 8 ekranlarında bu sezon seyirciyle buluşmaya başlayan ev Cuma akşamlarına damga vuran dizilerden olan Kırmızı Oda’da bir hikaye daha sona eriyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı ve üç dört bölümden oluşan bölümlük hikayelerle seyirci karşısına çıkan Kırmızı Oda ünlü yazar Gülseren Budayıcıolu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından televizyona uyarlanmış durumda. Dizide son haftalarda yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği ve ilgiyle takip ettiği Nazlı hikayesi ve karakteri canlandıran Pınar Deniz Cuma akşamı yayınlanacak bölümle birlikte diziye veda edecek. Seyircinin beğenerek takip ettiği ve Nazlı ile Recai’nin ilişkisini anlatan ve bu ilişkideki yanlışları seyirciye aktaran hikayede sona gelindi. Son bölümde Nazlı’nın artık iyice kendini toparlaması ve gerçekleri görmesiyle vedaya hazırlanan hikaye 19 Mart akşamı yayınlanacak bölümle birlikte sona erecek.

Nazlı Kırmızı Oda’ya Veda Ediyor

Tv 8’in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda’da bir hikayenin daha sonuna gelindi. Nazlı ve Recai çiftinin sorunlu evlilik ilişkisini irdeleyen ve yanlışlıkları taraflara göstermek isteyen hikayede Nazlı’nın artık gerçekleri anlamaya başlaması ve tavırlarının sağlıklı olmadığını görmesi ve bunu düzeltmesiyle hikayede sona gelindi. İyi eğitim almış, güzel bir kadın olan Nazlı’nın kocası Recai’nin adeta kölesi gibi olması sorunuyla başvurduğu Doktor Hanım, haftalar süren terapinin sonunda Nazlı’nın gerçekleri görmesini sağlamayı başararak onun kendine güvenen biri haline gelmesini sağladı ve Nazlı’nın sorunlu tavırları düzeldi. Bu yönüyle artık hikayede başarılı bir aşamaya gelindi ve Nazlı’nın hayatını artık kendine güvenen biri olarak sürdürebileceği görüldü. Nazlı eski sevgilisi olan Haluk’la yeni bir hayata başlamak için yola çıkmaya hazır hale geldi.

Pınar Deniz (Nazlı) Kimdir?

Kırmızı Oda’da Recai ile sorunlu bir evlilik yaşayan Nazlı karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Pınar Deniz 4 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olan Pınar Deniz daha sonra oyunculuk yapmaya karar vererek bu alanda eğitimler aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Sil baştan adlı yapımla yapan Pınar Deniz bugüne kadar aşağıdaki yapımlarda rol almıştır.

·         Kırmızı Oda

·         Sil Baştan

·         Vatanım Sensin

·         Aşk 101

18-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar