Mucize Doktor yeni sezona şok ayrılıklarla başlıyor! İki isim diziden ayrıldı!

Mucize Doktor yeni sezona şok ayrılıklarla başlıyor! İki isim diziden ayrıldı!
Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor yeni sezon hazırlıklarına başlarken iki ismin ayrılığı şok yarattı. Mucize Doktor hazırlıkları eksiklerle başlayacak

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Mucize Doktor yeni sezon hazırlıklarına Temmuz ayı sonunda başlamayı planlıyor. Taner Ölmez'in başarılı başrol oyunculuğuyla geçen sezonun en çok izlenen ve konuşulan dizilerinden biri olmayı başaran Mucize Doktor'da, bazı karakterlerin diziden ayrılması şok yarattı. Mucize Doktor dizisinde iki önemli karakter yeni sezonda yer almayacak. Temmuz ayında yeni bölüm çekimlerine başlanacak Mucize Doktor'dan ayrılan iki isim Özge Özder ve Merve Dizdar oldu.

Mucize Doktor'dan iki kadın oyuncu neden ayrılıyor?

Ali Vefa isimli otizimli ve çok başarılı bir doktoru canlandıran Taner Ölmez'in başrollerde olduğu Mucize Doktor dizisinde oldukça başarılı oyuncular yer alıyordu. Özge Özder ve Merve Dizdar da dizinin sevilen karakterleri arasındaydı. Özge Özder Kıvılcım karakterini canlandırırken, Merve Dizdar da Damla karakteriyle dizide yer alıyordu. Mucize Doktor takipçilerini şok eden ayrılıkların sebebinin senaryo kaynaklı olduğu iddia edildi. İki kadın oyuncu da dizinin kötü karakterlerini başarılı bir şekilde canlandırıyordu. Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kıvılcım karakterinin senaryoda hikayesinin bittiği ve Damla karakterinin de hikayesinin bitirilmesi kararının alındığı belirtildi.

Mucize Doktor yeni sezona değişikliklerle girecek!

Mucize Doktor dizisi uyarlama bir dizi olarak çekilmiş ve toplumda duyarlılık sebebi olan otizim hastalığına dikkat çektiği için çeşitli çevrelerce başarılı bulunmuştu. Oyuncu kadrosu ve başarılı oyunculuklarla geçen sezonu önde tamamlayan dizi koronavirüs salgını sebebiyle çekimlerine ara vermişti. Yeni sezona da iddialı girmeyi planlayan Mucize Doktor ekibi yeni sezon hazırlıklarına köklü değişikliklerle başlıyor. Temmuz sonu gibi sete çıkmayı planlayan ekip senaryoda yapılan değişiklikler sebebiyle Özge Özder ve Merve Dizdar'la yollarını ayırıyor. Dizideki diğer değişiklikler de merak edilyor.

Yeni sezonda neler olacak?

Özge Özder ve Merve Dizdar Mucize Doktor'un başarısında katkıları olan kötü karakterleri canlandırıyordu. İki kadın oyuncu Mucize Doktor'da çok mutlu olduklarını karantina döneminde yaptıkları Youtube yayınında dile getirmişti. Mucize Doktor senaryosunda yapılan değişikliklerin oyuncular için de sürpriz olduğu anlaşılıyor. Yeni sezonda Mucize Doktor'daki değişikliklerin etkisi izlenme oranlarına yansıyacaktır.

12-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar