Mucize Doktorda Doktor Fermanın Sırrı Ortaya Çıktı!

Mucize Doktorda Doktor Fermanın Sırrı Ortaya Çıktı!
Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dün geceye damgasını vurdu. Seyirciler dün gece yayınlanan bölümü gözyaşlarına boğularak takip etti. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve seyirci tarafından heyecan ve merakla seyredilen Mucize Doktor’un 13. Son bölümü 5 Aralık Perşembe akşamı yayınlandı. Dizi yine seyirciden tam not alırken reytinglerde de en üst sıradaki yerini korumayı başardı. AB ve ABC ve Total’de birinciliği kimseye kaptırmayan dizinin 13. Bölümünde yaşananlar ise diziyi takip edenlerde duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Özellikle dizinin başarılı ismi Dr. Ali Vefa ve Dr. Ferman arasında yaşananları seyredenler gözyaşlarına hakim olamadı. Ali’nin bir hastanın yakınları tarafından darp edilmesi ve Ali’yi Doktor Ferman’ın kurtarması sonrasında yaşananlar diziye damga vurdu. İşte detaylar!

Doktor Ferman'ın Gizlediği Büyük Sır Ortaya Çıktı!

Mucize Doktor başladığı günden beri seyirci tarafından çok sevildi ve her bölüm ilgi ve heyecanla takip edildi. Dizide yaşanan olaylar kadar dizinin karakterlerinin hikayeleri de seyirci tarafından çok beğenildi. Otizm spektrumunda yer alan Doktor Ali Vefa’nın ve çalıştığı hastanenin genel cerrahi bölümünün yaşadıklarının anlatıldığı dizide Doktor Ali’nin hocası Ferman’ın dizinin başından beri bir sırrı olduğu ve bunu herkesten sakladığı biliniyordu. Son bölümde ise Doktor Ferman yaşadıklarına daha fazla dayanamadı ve 13 bölümdür sakladığı sırrı sonunda ortaya çıktı.

Doktor Ali’nin hasta yakınları tarafından darp edilmesi ve Doktor Ferman’ın Ali’yi kurtardıktan sonra Ali’nin ona beni aynı abim gibi kurtardın sözleri üzerine duygulanan ve yaşadıkları sonrasında artık kendi sırrını daha fazla taşıyamayan Ferman, Ali’ye sakladığı sırrı gösterdi. Bir bakım evinde kalan Serebral palsi hastası olan kız kardeşinin yanına Ali’yi götüren Ferman burada gözyaşlarına hakim olamadı. Kardeşinin engelli kalmasına kendisinin sebep olduğunu itiraf eden Ferman’a en büyük destek yine talebesi Ali Vefa’dan geldi.

Ali Vefa İlk Defa Bir İnsana Sarıldı!

Dizinin başladığı günden itibaren insanlarla ve özellikle hastalarla olan ilişkisi eleştiri konusu olan Ali Vefa rahatsızlığının bir sonucu olarak insanlarla temas edemiyor ve onlarla sağlıklı bir ilişki kuramıyor. Otizm spektrumunda yer alan Ali Vefa her ne kadar bu yönünü geliştirmek için çok çaba harcasa da 13. Bölüme kadar bunda başarılı olamadı.

Özellikle yakın arkadaşı Doktor Nazlı ve onu yetiştiren Doktor Adil’in yoğun çabaları da bu konuda yetersiz kaldı. Ancak 13. Bölümde Ali Vefa, insanlarla temas etme konusunda bir karar aldı. Her ne kadar bunu başarmak için çalışsa da bunda muaffak olamadı. Ta ki Doktor Ferman’ın konu darp edenlerden kurtarmasına kadar. Ali kendini kurtaran Ferman’a duygusal yaklaşarak Ferman’ı abisine benzetti ve Ferman’da üzerindeki yoğun baskıdan kurtulmak için Ali’ye engelli kardeşini ve dolayısıyla uzun zamandır sakladığı sırrı açıkladı.

İkili arasındaki bu gelişmenin ardından gözyaşlarına halim olamayan Doktor Ferman’a, Ali Vefa farkında olmadan ve tamamen içten gelen bir davranışla sarıldı. Bunu ne kendisi ne de Ferman bekliyordu. Böylece Ferman büyük sırrını açıklarken Ali’de insanlarla temas konusunda bir eşiği aşmış oldu.

06-12-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar