Mucize Doktor’da Flaş Ayrılık

Mucize Doktor’da Flaş Ayrılık
Fox Tv ekranlarında yer alan Mucize Doktor Dizisinde Doktor Demir karakterine hayat veren genç oyuncu Fırat Altunmeşe diziye veda ediyor.

Fox Tv’nin iki sezondur Perşembe akşamları yayınlanan ve seyirci tarafından ilgi ve heyecanla takip edilen başarılı dizisi Mucize Doktor’da ne yazık ki seyirciyi üzecek bir ayrılık yaşanıyor. İlk günden itibaren ana kadroda yer alan oyuncular Mucize Doktor’dan ayrılmamışlar ve tam anlamıyla bir aile gibi olmuşlardı. Geçtiğimiz ay diziye ölerek veda eden başarılı oyuncu Reha Özcan’ın canlandırdığı Doktor Adil karakterinin ayrılığı uzun süre seyirciyi üzmüştü. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Murat Aygen, Hayal Köseoğlu ve Hazal Türesan’ın bulundu diziye bu akşam yayınlanacak bölümde bir oyuncu daha veda edecek. Ana kadroda yer alan ve Asistan Doktor Demir olarak rol alan başarılı oyuncu Fırat Altunmeşe’nin bu akşam yayınlanacak bölümle birlikte diziye veda edeceği örenildi. Son bölümde bir hastaya geç ve yanlış müdahalede bulunan Doktor Demir’in bu sebeple mi hastaneden ayrılacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Doktor Demir (Fırat Altunmeşe) Veda Ediyor

Mucize Doktor’da bu akşam yayınlanacak bölümde bir ayrılık yaşanacak. İlk bölümden itibaren dizide yer alan ve dizinin başrolü Doktor Ali Vefa’ya baştan beri destek olan ve onun yanında yer alan Asistan Doktor Demir bu akşam diziye veda ediyor. İlk günden itibaren başarılı performansı ve özellikle Hemşire Açelya ile olan aşkıyla dizide yer alan Doktor Demir son bölümde bir hastaya geç ve yanlış bir müdahalede bulundu ve hastanın hayatını tehlikeye attı. Bu sebeple şikayet konusu olan Demir’in hastaneden ayrılık sebebinin bu olup olmadığı bilinmiyor. Zaman zaman duygusal sahnelerde de yer alan ve özellikle babası ile olan bölümlerde oldukça başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncu aynı zamanda büyük bir şirketin yöneticisi olarak da dizide yer alıyordu. Doktor Demir’in diziye veda etmesi seyirciyi derinden üzerken yerine ise başka bir başarılı oyuncu olan Serkan Keskin dahil oluyor.

Fırat Altunmeşe Kimdir?

Mucize Doktor’un Doktor Demir karakterini canlandıran balarılı ve genç oyuncu Fırat Altunmeşe 16 Mart 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde okumuş ancak bu okulu yarıda bırakarak oyunculuk yapmaya karar vermiştir. Oyunculuk için özel dersler alan Fırat Altunmeşe ilk olarak Vicdan adlı dizide rol almıştır. Ünlü Türkücü İzzet Altunmeşe’nin de oğlu olan Fırat Altunmeşe’nin rol aldığı yapımlar şunlardır.

·         Mucize Doktor

·         Aslan ailem

·         Sofra Sırları

·         Kehribar

·         Hesapta Aşk

·         Kaçak Gelinler

·         Vicdan

·         Bensiz

01-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar