Mucize Doktor’da Tepki Çeken Sahne!

Mucize Doktor’da Tepki Çeken Sahne!
Fox Tv'nin perşembe günleri yayınlanan ve reytinglerde son yılların rekorunu kıran dizisi Mucize Doktor'a yayınlanan bir sahneden dolayı kınama ve tepki geldi? İşte detaylar!

Yeni başlayan diziler içinde en çok reyting alan ve Perşembe günlerini adeta kapatan Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi MF Yapım tarafından hazırlanan Mucize Doktor seyircinin bu sezon en çok seyrettiği yapımların başında geliyor. Yapımcılığını Faruk Bayhan, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği ve senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından kaleme alınan dizinin oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan yer alıyor. Dizi yayınlandığı Perşembe akşamları seyirciyi ekrana kilitlerken geçtiğimiz bölüm dizinin bir sahnesinde yayınlanan diyaloglar hemşirelerin tepkisini çekmiş gibi görünüyor. İşte detaylar!

Hemşireler Mucize Doktor İçin Ayaklandı!

Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve son yılların en yüksek reytingini alarak hem kanalını hem yapımcısını mutlu eden Mucize Doktor hiç şüphesiz bu sezonun en büyük sürprizine imza atmış durumda. Dizinin reytingleri o kadar yüksek ki en yakın takipçisi olan ve Atv ekranlarında yayınlanan geçtiğimiz sezonun en çok reyting alan dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin reytingini ikiye katlıyor.

Ancak Mucize Doktor seyircinin tüm ilgisine karşın yayınlanan son bölümünde geçen bazı diyaloglardan dolayı Öğrenci Hemşireler Derneği’nin tepkisiyle karşılaştı ve dernek tarafından kınandı. Dizinin yayınlanan 8. Bölümündeki bir sahnede Doktor Nazlı’nın hastasına “debelene debelene çıkarmışsın serumunu” ifadesini kullanmasının ardından hastanın “böyle ıvır zıvır şeyleri hemşire yapmıyor mu, nasıl doktorsun sen?” yanıtı tepkiyle karşılandı.

Öğrenci Hemşireler Derneği Mucize Doktor’u Kınadı!

MF Yapım’ın reyting rekortmeni dizisi Mucize doktor 8. Bölümde yaşanan bir sahnedeki diyaloglardan dolayı öğrenci hemşireler derneğinin kınamsıyla karşılaştı. Dizide yayınlanan “böyle ıvır zıvır şeyleri hemşire yapmıyor mu, sen nasıl doktorsun?” diyalogunun ardından Öğrenci Hemşireler Derneği ailesi adına ÖHDER Yönetim Kurulu bir kamuoyu açıklaması yayınladı.

ÖHDER’in açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Bu durum hemşirelik mesleğini, meslek üyelerini ve meslek adaylarını olumsuz etkilemektedir. Medya sektöründe yapılan mesleğimize yönelik olumsuz dayatmaları kınıyor, ilgili kurumlarla hassasiyetimiz hakkında görüşmeler gerçekleştireceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz.” Bu açıklamayla sezonun en çok reyting alan dizisi Mucize Doktor ilk tepkisiyle karşılaşmış oluyor.

06-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar