Mucize Doktor’dan bir rekor daha!

Mucize Doktor’dan bir rekor daha!
Her Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan Mucize Doktor’dan bir rekor daha geldi. Mucize Doktor dizisinin müthiş başarısı nedir ve oyuncular nasıl tepki verdiler?

Perşembe akşamlarına damga vuran Mucize Doktor dizisi Fox TV ekranlarında sürdürdüğü başarılarına bir yenisini daha kattı. Her Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan Mucize Doktor’dan bir rekor daha geldi. Mucize Doktor dizisinin müthiş başarısı nedir ve oyuncular nasıl tepki verdiler? Şimdi bu heyecanı sizlerle de paylaşıyoruz.

Mucize Doktor’dan bir rekor daha!

ABD’de 2 sezon 36 bölüm olarak yayınlanan The Good Doctor dizisinden tıbbi drama dizisi olarak uyarlanan Mucize Doktor tam anlamıyla bir reyting canavarına dönüştü. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen ve Reha Özcan gibi usta isimleri buluşturan dizi hemen her bölümünde zirvede yer alarak rekorları alt üst etti.

TelevizyonGazetesi.com’dan aldığımız habere göre dizinin son bölümü ABC1 kategorisinde bugüne kadar yayınlanan diziler arasında en yüksek reyting değerine ulaştı. Mucize Doktor dizisinin 8. Bölümü 31 Ekim Perşembe akşamı FOX Tv'de yayınlandı ve ABC1 kategorisinde 20.54 reytingle şimdiye kadar bir dizinin ulaştığı en yüksek değere ulaştı. hberin duyulmasıyla büyük sevinç yaşayan dizinin ünlü isimleri de yaptıkları paylaşımlarla kutladı. Dizinin  başrol oyuncularından Taner Ölmez, Hazal Türesan ve Özge Özder sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sağlanan başarıya dikkat çekerek seyircilere teşekkür ettiler.

Mucize Doktor Neden Tuttu?

Geçmişe bir göz attığımızda televizyonlarımızda daha önce de tıbbi drama dizileri yayınlandı. Örneğin Doktorlar dizisi uzun yıllar beğenerek izlenmişti. Öyle ki bugün bile bazı kanallarda tekrarı bile reyting sıralamasına giriyor. Canlitv olarak görüşlerine başvurduğumuz Psikolog Sebahattin Toprak bu başarıyı “Ülke olarak hem hastayız hem de hastalığı seviyoruz.” şeklinde ifade etti.

İnsanımızdaki bu ilgiyi fark eden Mf Yapım ABD’de severek izlenen The Good Doctor dizisini uyarlaması için senarist Pınar Bulut ile anlaştı. Daha önce“Anne” ve “Bir Litre Gözyaşı” dizilerini yazan Pınar Bulut hikayenin hakkını vererek Mucize Doktor’un zirve yapmasını sağladı. Mf yapım Mucize Doktor dizisinin yönetmeni için “Kalp Atışı” ve “Seviyor Sevmiyor” dizileriyle yönetmen olarak kendini ispatlayan Yusuf Pirhasan ile el sıkıştı. Senarist, yönetmenin yanısıra usta oyuncularla çalışılınca ve de halkın yaşamına da dokunulunca başarı kendiliğinden geliverdi. Canlitv olarak Mucize Doktor ekibini kutluyoruz.

Mucize Doktor Neyi Anlatıyor?

Otizm ve Savant Sendromu hastası olan özel bir cerrahın hikayesinin anlatıldığı Mucize Doktor’da Ali’nin kimsenin bilmediği özel bir hastalığı var: Savant Sendromu. Genel zekâ düzeyi ortalamanın altında olmasına karşın birkaç alanda korkunç bilgi sahibi insan anlamında bir hastalık bu. İnsanlarla iletişim kurmakta zorlanan genç doktor, hastalığını öğrenir ve kimsenin şüphelenmemesi için senaryolar üretir.  En büyük destekçisi de kendisine her zaman destek veren Başhekimdir. Keyifli seyirler.

02-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar